Κορακάκη: Με «λύγισε» το συλλαλητήριο - Δεν είμαι ακραία

Κορακάκη: Με «λύγισε» το συλλαλητήριο - Δεν είμαι ακραία

«Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ»

Κορακάκη: Με «λύγισε» το συλλαλητήριο - Δεν είμαι ακραία
Μία συγκινητική ανάρτηση για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έκανε η χρυσή ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη
. Η όμορφη αθλήτρια φωτογραφήθηκε μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έγραψε πως δεν μπόρεσε να είναι στη Θεσσαλονίκη για τη συγκέντρωση, η λαοθάλασσα όμως που είδε τη «λύγισε». Υπογράμμισε δε πως όσοι 
επιχειρήσουν -άστοχα- να της αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω της «τουλάχιστον, θα πέσουν έξω».

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στο Instagram: «Με γνωρίζετε ως αθλήτρια. Αθλήτρια που εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις και με περίσσια υπερηφάνεια τη χώρα μας στο εξωτερικό. Όμως πριν, ταυτόχρονα και μετά από αυτή την ιδιότητα, δεν παύω να είμαι μέρος των ενεργών πολιτών μίας άξιας χώρας. Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με "λύγισε". Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα. Σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω. Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης