Φωτογράφος για την Kate Upton: Βρίσκω την ομορφιά της λίγο χυδαία!

Φωτογράφος για την Kate Upton: Βρίσκω την ομορφιά της λίγο χυδαία!

«Είναι διαφορετική, είναι χυμώδης, έχει μεγάλο στήθος και είναι τόσο διαφορετική από τα άλλα κορίτσια», λέει καμεράμαν που είχε αρνηθεί την να την φωτογραφίσει το 2013

Φωτογράφος για την Kate Upton: Βρίσκω την ομορφιά της λίγο χυδαία!
Με μια νέα συνεργασία ξεκίνησε τη χρονιά η Kate Upton. Το 25χρονο μοντέλο που είναι το νέο πρόσωπο των εσωρούχων Yamamay.

«Είμαστε ερωτευμένοι με τη νέα μας μούσα. Τόσο υπερήφανοι που σας δείχνουμε αυτή την τόσο φυσική γυναίκα», έγραψε η εταιρεία στο Instagram.
  
H καλλονή από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε τη μέρα της με μια λευκή ρόμπα και στη συνέχεια πόζαρε στο φακό με τα εσώρουχα της εταιρείας. Ο σκύλος της Kate ο οποίος έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram ήταν όλη μέρα μαζί της στη φωτογράφηση. 


Κλείσιμο

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο φωτογράφος που τράβηξε τις πόζες ήταν ο Giampaolo Sgura ο οποίος το 2013 όταν εργαζόταν στο GQ είχε πει ότι δεν ενδιαφέρονταν να την φωτογραφίσει:

«Δεν πίστευα ότι θα την φωτογράφιζα ποτέ. H Kate είναι από τις περιπτώσεις που έκαναν μεγάλη επιτυχία στο χώρο της μόδας. Είναι διαφορετική, είναι χυμώδης, έχει μεγάλο στήθος και είναι τόσο διαφορετική από τα άλλα κορίτσια. Προσωπικά βρίσκω την ομορφιά της κανονική ίσως και λίγο χυδαία». 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης