Το ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ του «Despacito» στο YouTube

Το ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ του «Despacito» στο YouTube

Όπως ανακοίνωσε το YouTube, το επίσημο βιντεοκλίπ του "Despacito" κατέγραψε 3.000.730.629 προβολές στις 4 Αυγούστου - Χρειάστηκαν 204 μέρες, έως ότου γίνει το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία

Το ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ του «Despacito» στο YouTube
Το βιντεοκλίπ του Luis Fonsi για το "Despacito", με την συμμετοχή του Daddy Yankee, σπάει κάθε ρεκόρ. Όχι μόνο έγινε το βίντεο με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών στο YouTube, αλλά είναι πια το πρώτο βίντεο που ξεπέρασε τα τρία δισεκατομμύρια προβολές -και όχι μόνο!

Είναι επίσης το βίντεο με τα περισσότερα likes στην ιστορία του YouTube.

Το ρεκόρ προηγουμένως κατείχε ο Wiz Khalifa με το τραγούδι "See You Again" (αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Paul Walker), το οποίο, με τη σειρά του, είχε ξεπεράσει το "Gangnam Style" του Psy, που κατείχε το ρεκόρ για πέντε συνεχόμενα χρόνια.

Όπως έκανε γνωστό το YouTube, στις 4 Αυγούστου, το επίσημο βίντεο κλιπ του "Despacito" σημείωσε 3.000.730.629 προβολές. Χρειάστηκαν 204 μέρες, έως ότου το "Despacito" να γίνει το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube.

Το Despacito έχει ακόμη σπάσει κάποια επιπρόσθετα εντυπωσιακά ρεκόρ:
Κλείσιμο

● Έφθασε, πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο, το ορόσημο των 2,5 δισεκατομμυρίων προβολών στην ιστορία του YouTube.

● Έχει τις περισσότερες προβολές το 2017 σε περισσότερες από 40 χώρες.

● Οι καθημερινές προβολές του είναι πάνω από 14,5 εκατομμύρια κατά μέσο όρο, φθάνοντας τα 25 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μια μέρα.

● Έχει προβληθεί πάνω από 1.000.000 φορές σε πάνω από 99 χώρες. Κατά σειρά οι χώρες με τις περισσότερες προβολές είναι: Μεξικό (376 εκατομμύρια), Βραζιλία (213 εκατομμύρια), ΗΠΑ (183 εκατομμύρια), Ιταλία (142 εκατομμύρια), Γαλλία (80 εκατομμύρια), Ινδονησία (36 εκατομμύρια), Ηνωμένο Βασίλειο (36 εκατομμύρια), Ινδία (32 εκατομμύρια), Ισραήλ (17 εκατομμύρια) και Αίγυπτος (8,8 εκατομμύρια).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης