Ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος θα ταξιδέψει με μηχανή από το Όσλο μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι

Ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος θα ταξιδέψει με μηχανή από το Όσλο μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτό το μεγάλο ταξίδι και θα είμαι ο μοναδικός Έλληνας αναβάτης», δήλωσε μεταξύ άλλων 

Ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος θα ταξιδέψει με μηχανή από το Όσλο μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι
Μία ομάδα μοτοσικλετιστών ξεκινά ένα δύσκολο και συναρπαστικό ταξίδι από το Όσλο μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι, το βορειότερο σημείο της Ευρώπης, στα πλαίσια της πρώτης αποστολής Adventure Roads της Honda.

Η ομάδα αναβατών που απαρτίζεται από bloggers, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες από αρκετές χώρες του κόσμου θα ακολουθήσουν μία συναρπαστική διαδρομή διασχίζοντας τις παράκτιες περιοχές της Βόρειας Θάλασσας στη Νορβηγία, με CRF1000L Africa Twin. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος που είναι λάτρης της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτό το μεγάλο ταξίδι και θα είμαι ο μοναδικός Έλληνας αναβάτης. Είχα τη δυνατότητα να συνυπάρξω με την Africa Twin. Είμαι λάτρης της περιπέτειας καθώς έχω ταξιδέψει αρκετά, σε διάφορα σημεία του κόσμου, οπότε περιμένω με μεγάλη αυτή τη δοκιμασία του Honda Adventure Roads 2017. Για την καλύτερη προετοιμασία μου πραγματοποίησα αρκετές εκδρομές με την Africa Twin το τελευταίο διάστημα και παρακολούθησα το 1ο επίπεδο του California Superbike School στα Μέγαρα», τόνισε ο Έλληνας ηθοποιός.

Το ταξίδι των 3.500 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26 Ιουνίου - 3 Ιουλίου και μαζί με τους αναβάτες θα ταξιδέψουν δύο ξεχωριστοί προσκεκλημένοι της HRC, ο Πορτογάλος Paulo Goncalves (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Cross-Country Rally το 2013 και 2ος στο Dakar Rally του 2015) και ο Αργεντινός Kevin Benavides.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης