Survivor: Τα πούρα του Ντάνου, το σαλάμι του Χραν και το νταραβέρι των Μαχητών με τη φουρνάρισσα!

Survivor: Τα πούρα του Ντάνου, το σαλάμι του Χραν και το νταραβέρι των Μαχητών με τη φουρνάρισσα!

Πώς οργάνωσαν οι παίκτες το αλισβερίσι με τους ντόπιους, ποιες προτιμήσεις είχαν και γιατί «χάλασε» η δουλειά

Survivor: Τα πούρα του Ντάνου, το σαλάμι του Χραν και το νταραβέρι των Μαχητών με τη φουρνάρισσα!
Με την «συγκατοίκηση» πλέον στην ίδια παραλία των Διάσημων
και των
Μαχητών, αλλά και την καταγγελία – αποκάλυψη που έκανε η ίδια η παραγωγή για παρασπονδίες κάποιων παικτών, ώστε να εξασφαλίσουν φαγητό, η υπόθεση που συντάραξε το
Survivor
Κλείσιμο
, πιθανόν να μείνει ως ανάμνηση και να μην προκύψουν νέα παρόμοια κρούσματα.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, φανερώνουν ότι επί μεγάλο διάστημα, σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού, η αγωνιώδης αναζήτηση βρώσης, ήταν εκτεταμένο φαινόμενο και στις δύο παραλίες. Και μπορεί η αρχή να «χρεώνεται» από κάποιους στον Αγγελόπουλο (Ντάνο) και από άλλους στον Χρανιώτη, όμως πολλοί ήταν εκείνοι που με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να ξεγελάσουν την πείνα τους, όπως όπως.



Το θέμα φυσικά δεν ήταν «μεμονωμένο», όπως το παρουσίασε διπλωματικά και «αθώα» δήθεν, ο έμπειρος και «σπίρτο» στο χειρισμό κρίσεων, Γιάννης Σπαλιάρας, ούτε κάτι που ξεχνιέται εύκολα, όπως θέλησε να το εμφανίσει ο Ντάνος.

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να πει κανείς ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν, με κάθε ευκαιρία να εξασφαλίσουν οτιδήποτε τους έλειπε. Με οδηγό το δαιμόνιο ελληνικό πνεύμα, την ευρηματικότητα και την επιμονή, που διακρίνει τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται – ακόμα και στα πέρατα της γης! 

Η παραγωγή είναι αλήθεια ότι έκανε για καιρό τα στραβά μάτια, εκλαμβάνοντας τη δράση αυτή, ως μέρος του παιχνιδιού. Όταν άρχισε όμως να γίνεται ακόμη και… ανέκδοτο μεταξύ των… Αγιοδομινικανών, αποφάσισε να παρέμβει.

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο κύριος στόχος των ανταλλαγών με τους ντόπιους ήταν το ψωμί, το ψάρι και το κοτόπουλο. Λογικό. Αλλά όχι μόνον αυτά.

Έγκυρες πηγές λένε ότι ο Ντάνος έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στη… ζάχαρη – την κανονική ζάχαρη, που τρώγαμε με το κουτάλι όταν ήμασταν μικρά – για ευνόητους λόγους, αφού οι απαιτήσεις στον αγωνιστικό και όχι μόνο χώρο, ήταν μεγάλες. Μαζί με τη ζάχαρη, κατάφερε να πάρει και σοκολάτες – αυτές είχαν τον… κωδικό «ψάρι», που έλεγε η Σόφη Πασχάλη!

Όμως ο Αγγελόπουλος (δίνοντας καλάμι, παπούτσια και άλλα είδη) εξασφάλισε για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του τσιγάρα και πούρα! Εξ ου και η αναφορά της Σόφης σε… αναπτήρα, που είδε κάποια νύχτα, όταν μαζί με τα άλλα κορίτσια της ομάδας κατασκόπευσαν τους άνδρες! Μάλιστα, η Ευρυδίκη διαμαρτυρήθηκε κάποια στιγμή έντονα για όλα αυτά και εκεί άρχισαν πολλές παρεξηγήσεις. Η Βαλαβάνη θεωρούσε ότι έπρεπε να παίξουν το παιχνίδι, χωρίς παρεκκλίσεις από τους κανόνες.

Ο Χρανιώτης ήταν πιο… πεζός. Ενδιαφέρθηκε κυρίως για ψωμί, τυρί και… σαλάμι! Γι’ αυτά θυσίασε το περίφημο ρολόι, που αναφέρθηκε ήδη από συμπαίκτριές του.

Στις εξορμήσεις από την παραλία των Διάσημων, όντως πρωταγωνιστούσαν οι δύο αυτοί παίκτες, με την αμέριστη συμπαράσταση του Σπαλιάρα – που όλο κάνει το… κουνάβι, αλλά είναι πίσω από κάθε αμαρτωλή ιστορία – και στην αρχή και του Χανταμπάκη. Ο Στέλιος διαχώρισε τη θέση του γρήγορα, εξ ου και οι εντάσεις στη συνέχεια.

 
Ο φούρνος της ακολασίας
Η μεγάλη πλάκα γινόταν όμως στην παραλία των Μαχητών. Οι οποίοι το έπαιξαν γενικώς… κινέζοι, όταν ο Τανιμανίδης έκανε την καταγγελία – και φυσικά μόνον ο Ορέστης Τσανγκ είχε αυτό το δικαίωμα, καθότι πράγματι Κινέζος!

Ειδικά όταν πέρναγαν τις εποχές που πείναγαν κι οι πέτρες στην παραλία τους, λόγω των συνεχών ηττών από τους Διάσημους, πύκνωσαν τις εξορμήσεις τους για λίγο φαγητό, έστω και εκτός κανονισμών. Λίγο πριν φτάσει λοιπόν κάποιος στην παραλία των Μαχητών, υπάρχει ένας φούρνος! Αυτόν τον φούρνο, τον οποίο δουλεύει μία φιλότιμη και ευαίσθητη κυρία, ανακάλυψαν οι Μαχητές και άρχισαν να τον… επισκέπτονται και τις πιο άγριες ώρες. Στην αρχή έκαναν ανταλλαγή με τη φουρνάρισσα των αντικουνουπικών και αντηλιακών κρεμών που είχαν – είναι πανάκριβα στον Άγιο Δομίνικο – με ψωμί και άλλα συναφή προϊόντα. Αργότερα, μόλις τελείωσαν οι κρέμες και τα άλλα είδη προς ανταλλαγή, εναπόθεταν τις ελπίδες τους στην καλή καρδιά της φουρνάρισσας και σχεδόν σε κάθε προσπάθειά τους, κάτι αποκόμιζαν – σφιγγόταν η καρδιά κι αυτής της καψερής, να βλέπει νέα παιδιά να περιφέρονται σαν τον Βασιλάκη Καΐλα σε ασπρόμαυρη ταινία! 

Σημειωτέον ότι αδυναμία έδειχναν οι Μαχητές στο ψωμί με ψίχα καρύδας!


Γκρίνιες και παρεξηγήσεις
Την γκρίνια πάντως στην παραλία των Μαχητών για τη στέρηση, την άρχισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λένε οι ίδιες πληροφορίες. Δεν χρεώνεται όμως κατ’ ανάγκην σε αυτόν η οργάνωση των εξορμήσεων. Κάπως έτσι άρχισε να δίνει η παραγωγή αρκετούς χυμούς και φρούτα -ήταν στο πρόγραμμα μεν, αλλά αυξήθηκαν οι ποσότητες- πριν τους αγώνες. Κάπως έτσι όμως προέκυψαν και παρεξηγήσεις. Άνθρωποι που γνωρίζουν, λένε ότι πίσω από τη σφοδρή σύγκρουση στην παραλία των Διάσημων ήταν η «αφηρημάδα», μίας παίκτριας, που πήρε μεν από την παραγωγή βιταμίνες για να τις μοιράσεις στους συμπαίκτες της, αλλά δεν ολοκλήρωσε την αποστολή της. Αποτέλεσμα; Να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο στην παραλία – στο τέλος, ούτε καν η ίδια η ξεχασιάρα έμεινε εκεί, αφού η ένταση δεν έσβησε ποτέ!

Δείτε βίντεο: Survivor:Τα πούρα του «Ντάνου», το σαλάμι του «Χραν» και το νταραβέρι των Μαχητών με τη φουρνάρισσα!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης