Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», είπε πως ενθουσιάστηκε όταν πήρε τα σενάρια στα χέρια του, γιατί ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο.
«Πολλές δράσεις, φυσικοί χώροι, γίνονται πράγματα και λες που θα φτάσει αυτή η σειρά; Είναι γεμάτη ανατροπές», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Αποκάλυψε επίσης: «Μέχρι τα 13 μου σκεφτόμουν τη θεολογία πάρα πολύ και διάβαζα πολύ, όχι μόνο περί της δικής μας θρησκείας, αλλά και γενικώς, βιβλία και άλλων θρησκειών. Αλλά έρχεται το πέρασμα του χρόνου και με συναντά πάλι αυτός ο ψυχισμός ενός παιδιού που ήθελε να ασχοληθεί με την έρευνα απέναντι στον Θεό».
Όσο για το αν θα υπάρξει ερωτική σκηνή με τη «Χλόη», ανέφερε: «Αυτό θα κάνετε υπομονή να το δείτε. Το αν η όποια ερωτική σκηνή είναι στο όνειρο της Χλόης ή είναι στο όνειρο του ιερέα... Υπάρχουν πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από μια ερωτική σκηνή. Υπάρχει η αξία του έρωτα, η αξία της αγάπης και συνήθως αυτά τα δυο όταν συναντιούνται συμβαίνει κάτι μεγάλο. Πόσο μάλλον σε έναν άνθρωπο που έχει αποκλείσει τα εγκόσμια».
Τέλος, είπε για τον ρόλο του: «Είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει στον "Παράδεισο των κυριών" που ήταν ένας πολύ μπερδεμένος άνθρωπος γεμάτος συμπλέγματα και απάτες και πολύ διαφορετικό από την επιθεώρηση που κάνω στο Άλσος», ενώ συμπλήρωσε για την επιθεώρηση: «Το υπονοούμενο είναι πολύ πιο σημαντικό από το εννοούμενο στην επιθεώρηση. Και ο Σταμάτης Φασουλής ξέρει να το διδάσκει πολύ καλά αυτό».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.