Η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς, που συγκρούεται με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, καταδίκασε το ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό, από το οποίο σκοτώθηκε ο επικεφαλής μιας επίλεκτης μονάδας της Χεζμπολάχ.
Η Χαμάς «καταδικάζει τη βίαιη και τρομοκρατική επίθεση που εξαπέλυσε η αεροπορία του σιωνιστή εχθρού στα νότια προάστια της Βηρυτού», ανέφερε στην ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «ωμή κλιμάκωση».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.