Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο «ΟΛΑ»: Είμαι εναντίον της φιλανθρωπίας...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο «ΟΛΑ»: Είμαι εναντίον της φιλανθρωπίας...

«...γιατί δεν είμαι κατάλληλος για να είμαι φιλάνθρωπος. Υπάρχουν κρατικοί οργανισμοί, που μπορούν να ενεργοποιηθούν» - «Θα γελάσω πολύ όταν θα κατέβει ο Τσίπρας στη διαδήλωση. Όταν θα διαδηλώνει εναντίον του εαυτού του» είπε ο ηθοποιός

Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο «ΟΛΑ»: Είμαι εναντίον της φιλανθρωπίας...
Στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα», μίλησε για την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή, το ξεκίνημα στην πειραματική σκηνή του ΚΘΒΕ,

«Πήγα ένα βράδυ να παρακολουθήσω μία πρόβα. Εγώ ακόμα δεν είχα τελείωσει το σχολείο. Ήταν το '79. Μετά πήγα και τα επόμενα βράδια. .Έφτασα να ξέρω απέξω παράσταση και να βάζω εγώ στην παράσταση τη μουσική. Και ενώ είχε φύγει ο κόσμος, πέρασα από τη σκηνή. Ξέρεις όταν φεύγει ο κόσμος, νιώθεις μία αύρα. Η ενέργεια του παραμένει μέσα. Και με το που πέρασα επάνω από τη σκηνή μου σηκώθηκε η τρίχα. Και λέω ''Αυτό είναι μαγικό. Αυτό είναι το σπίτι μου''», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Στην ίδια συνέντευξη, αποκάλυψε πώς από τη μία εβδομάδα που ήταν να μείνει στην Αθήνα, έμεινε τελικά για δύο χρόνια και έκανε τέσσερις ταινίες. «΄Ηρθα στην Αθήνα για μία εβδομάδα και έμεινα δύο χρόνια και έκανα τέσσερις ταινίες. Ήρθα να μείνω σε έναν φίλο μου, να με φιλοξενήσει. Γιατί δεν είχαμε και μία. Και μου λέει ένα μεσημέρι: ΄΄Κάποιος Κουτσομύτης κάνει μία ταινία, τον Κλοιό, και κάνει οντισιόν''...Μπαίνω μέσα, μιλάω με τον Κουτσομύτη, παίρνει εμένα, αφήνει τον φίλο μου απέξω!», δήλωσε.
Κλείσιμο

«Πήγαινα στα break για να φάω»

«Εγώ πήγαινα κάθε μέρα στα γυρίσματα, είχα δεν είχα γύρισμα, για να φάω! Ο Κουτσομύτης ήταν ενθουσιασμένος. Αλλά εγώ πήγαινα από πείνα. Θυμάμαι για μία εβδομάδα, έτρωγα ένα καλαμάκι το μεσημέρι και ένα το βράδυ. Μέχρι που γέμισα σπυριά στο τέλος», τόνισε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την εποχή που δεν είχε καθόλου χρήματα. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν είχε να αγοράσει την εφημερίδα Αυγή, που έγραφε για την ταινία όπου συμμετείχε, τον «Κλοιό».

Θυμάται την πρώτη φορά που τον αναγνώρισαν στον δρόμο; «Θυμάμαι μόνο από τις Βαρβαρότητες. Όταν πλέον έγινε η μεγάλη  αποδοχή στο κοινό. Και όλοι μιλούσαν για τον παράξενο τύπο με τα μαλλιά», απάντησε.

Οδηγός επιβίωσης για συζύγους

«Πώς καταφέρνουν και συνεχίζουν να ψωνίζουν οι γυναίκες»
, τον ρώτησε ο Θέμος. «Είναι στην ιδιοσυγκρασία των γυναικών. Ψωνίζουν και οικονομικά», απάντησε ο Βλαδίμηρος.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος των ανδρών: «Η παρόρμηση. Ότι είμαστε έτοιμοι για πολλά. Υποσχόμαστε πολλά. Και τελικά κάνουμε μία τρύπα στο νερό», είπε ο ηθοποιός.

Οι αντοχές των γυναικών δεν τον διαλύουν; «Όχι μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι προς μελέτη. Είσαστε ένα τσουνάμι αισθητικής. Αλλά καλύτερα να το παρακολουθείς από μακριά. Γιατί θα σε πάρει να σε σηκώσει. Μαζί του!», τόνισε ο Βλαδίμηρος.

Ο Τσίπρας θα μείνει μόνος

Σχολιάζοντας την πολιτική κατάσταση της χώρας μας, είπε: «Τώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι για κανένας πρωθυπουργός. Τους έχω αφορίσει όλους!», είπε. Στη συνέχεια, τόνισε: «Θα γελάσω πολύ όταν θα κατέβει ο Τσίπρας στη διαδήλωση. Όταν θα διαδηλώνει εναντίον του εαυτού του. Θα μας στείλει όλους στην Αργεντινή να δούμε μία άσπρη μέρα και θα μείνει μόνος του εδώ».

Διαφωνώ με την φιλανθρωπία
Για το μεναταστευτικό τόνισε: «Το καλοκαίρι που κάναμε περιοδεία στη Μυτιλήνη, πλησιάζοντας, είδαμε το λιμάνι από μακριά σαν μαύρη άσφαλτο. Όλοι οι μετανάστες ήταν εκεί. Κοιμόντουσαν».

Πώς θα αντιδρούσε αν του έλεγαν ότι θα ζήσουν οι μετανάστες δίπλα του; «Δεν είναι και το πιο ευχάριστο. Από την άλλη, συμπονάς. Εγώ είμαι ενάντια της φιλανθρωπίας. Γιατί δεν είμαι κατάλληλος για να είμαι φιλάνθρωπος... Υπάρχουν κρατικοί οργανισμοί, που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που δυστυχεί. Όταν θα κάνω την κίνηση μου, θα το κάνω χωρίς να το ξέρει κανείς. Έτσι, γιατί γουστάρω!», είπε ο ηθοποιός.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης