Η Lady Gaga για ψώνια με μαντίλα στην... Κωνσταντινούπολη!

Η Lady Gaga για ψώνια με μαντίλα στην... Κωνσταντινούπολη!

Μια ημέρα μετά τη συναυλία της στην Τουρκία και προτού έρθει στην Αθήνα

Η Lady Gaga για ψώνια με μαντίλα στην... Κωνσταντινούπολη!
Η διάσημη βασίλισσα της ποπ Lady Gaga, που από χθες βρίσκεται στη χώρα μας, είχε δώσει συναυλία την Τρίτη στο στάδιο ITU της Κωνσταντινούπολης και οι Τούρκοι θαυμαστές της γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο για να δουν και να ακούσουν την εκκεντρική τραγουδίστρια.

Όμως, την Τετάρτη το πρωί η ποπ σταρ εθεάθη στην πιο ακριβή συνοικία της Κωνσταντινούπολης, Nişantaşı, να ψωνίζει και να κάνει τη βόλτα της, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα και μαντίλα! Είναι σε όλους γνωστή η τραγουδίστρια για τις μεταμφιέσεις της, αλλά φορώντας μαντίλα σε μια συνοικία που διαθέτει μερικά από τα ακριβότερα καταστήματα που έχουν ρούχα γνωστών σχεδιαστών μόδας, μάλλον αποτελεί «ειρωνία»!



Έτσι τουλάχιστον σχολιάζει την συγκεκριμένη εμφάνιση της 28χρονης τραγουδίστριας ο τουρκικός Τύπος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hurriyet Daily News, ισλαμιστής ρεπόρτερ πρόσφατα κατηγόρησε την ακριβή συνοικία της Κωνσταντινούπολης για την «επιπόλαιη» ζωή της, αναδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τις διαφορές μεταξύ κοσμικής και θρησκευτικής Τουρκίας, ακόμα και στις συνοικίες της Κωνσταντινούπολης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης