Stan: Aπαντά σε όσα ακούγονται για τη σεξουαλική του ζωή

Stan: Aπαντά σε όσα ακούγονται για τη σεξουαλική του ζωή

Στα δημοσιεύματα του διαδικτύου που αφορούν στη σεξουαλική του ταυτότητα απαντά ο νεαρός τραγουδιστής ενώ αποκαλύπτει πότε ήταν η τελευταία φορά που ερωτεύτηκε!

Stan: Aπαντά σε όσα ακούγονται για τη σεξουαλική του ζωή
Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ weekly!» ο Stan όπου απάντησε στα δημοσιεύματα του διαδικτύου που αφορούν στη σεξουαλική του ταυτότητα:  «Δεν έχω κρίνει ποτέ κανέναν άνθρωπο, γι’ αυτό και δεν μου αρέσει να με κρίνουν. Όμως, ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι άποψη θέλει. Όλα αυτά βγάζουν κόμπλεξ. Ο καθένας θα πει την βλακεία του! Το τι κρύβει ο άλλος στο κρεβάτι του αφορά μόνο τον ίδιο. Δεν θα ήθελα ο κόσμος να με κρίνει για το ποια σεξουαλική προτίμηση έχω, ούτε για το ποια σύντροφο έχω, ούτε για το πόσα λεφτά βγάζω ή ποιο κόμμα ψηφίζω. Θέλω να με κρίνει μόνο για τη μουσική μου» είπε.   Και συμπληρώσε: «Δεν έχω κλάψει για δημοσίευμα, έχω όμως σπάσει πράγματα για ένα 100% αναληθές δημοσίευμα».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι ακριβώς ρόλο παίζει στη ζωή του ο έρωτας και αποκαλύπτει πως η τελευταία φορά που ένιωσε να τον «χτυπούν» τα βέλη του φτερωτού θεού ήταν ενάμιση χρόνο πριν.

Κλείσιμο
Έχει δεχτεί φλερτ από άνδρα; «Δεν έχω δεχθεί ως τώρα φλερτ από άνδρα. Θα αντιδρούσα ήρεμα, εκτός κι αν γινόταν προσβλητικά» απαντά.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης