Survivor - Η Ανθή Σαλαγκούδη αυτοτρολάρεται: Είμαι το μεγαλύτερο παλτό!

Survivor - Η Ανθή Σαλαγκούδη αυτοτρολάρεται: Είμαι το μεγαλύτερο παλτό!

Πάρτι στο Twitter από τις τούμπες της - Ειλικρινής η δημοσιογράφος παραδέχεται πως δεν το έχει με τα αγωνίσματα και πως είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην ομάδα της

salagoudi
Την αυτοκριτική της με χιούμορ έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor. H 26χρονη δημοσιογράφος αμέσως μετά το αγώνισμα, είχε με την Ασημίνα Ιγγλέζου μια διαφορετική συζήτηση στην παραλία των «Κόκκινων» όπου με ειλικρίνεια και χιούμορ παραδέχτηκε πως δεν το έχει με τα αγωνίσματα. Μάλιστα αποκάλεσε τον εαυτό της «παλτό».

«Είχαμε μια συζήτηση με την Ασημίνα και μου έλεγε και αυτή ότι νιώθει πάρα πολύ άσχημα που δεν φέραμε και οι δυο σήμερα νίκη για την ομάδα».

«Εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα από σένα γιατί στο run κάθε φορά εγώ είμαι το παλτό που λες. Γιατί εγώ δεν τα πάω καλά στο run κάθε φορά. Και να το έχω στο στόχο, δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνω» πρόσθεσε η Ανθή για να συνεχίσει: «Είμαι το μεγαλύτερο παλτό ή αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό στην ομάδα. Εκ του αποτελέσματος έχω φέρει τις λιγότερες νίκες. Επίσης είμαι τόσο παλτό που αμέσως έφυγα και από την ρόδα. Έφυγα και γλίστρησα από το εμπόδιο και το πήγα από την αρχή. Πρέπει να νιώσω και υπεύθυνη περισσότερο από όλους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8uaek6bu9zl-sf)

Η αναμέτρηση της Άννας Μαρίας με την Ανθή Σαλαγκούδη

Στον υγρό στίβο μάχης στο βίντεο που ακολουθεί η Άννα Μαρία Βέλλη κερδίζει κατά κράτος την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία φαίνεται πως δεν είναι γρήγορη στα αγωνίσματα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθή στη μάχη με τα ξύλα το πάλεψε και κέρδισε το χαμένο έδαφος καθώς η αντίπαλός της την κέρδισε στην εκπνοή...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8u9iva2qmzd-sf)


Επική τούμπα και πάρτι στο Twitter
Η Ανθή Σαλαγακούδη δεν κατάφερε να πάρει νίκη στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor και μάλιστα έφαγε και μία επική τούμπα η οποία έκανε ολόκληρο το Twitter να την «γλεντήσει».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης