Τζάστιν Μπίμπερ: Τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση - «Αδύνατο βάσει γεγονότων» απαντά

Τζάστιν Μπίμπερ: Τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση - «Αδύνατο βάσει γεγονότων» απαντά

Δείτε τα στοιχεία που παρέθεσε ο ποπ σταρ στο Twitter για να υπερασπιστεί την αθωώτητά του

BIBER
Κατηγορηματικά διαψεύδει τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν πρόσφατα για το πρόσωπό του μέσω μιας ανώνυμης ανάρτησης στο Twitter, ο Τζάστιν Μπίμπερ, παραθέτοντας μάλιστα στοιχεία που για τον ίδιο αποδεικνύουν την «αθωώτητά» του. Σύμφωνα με την Guardian, μια γυναίκα που παρουσιάστηκε με το όνομα «Ντανιέλ» κατηγόρησε τον δημοφιλή τραγουδιστή ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά τον Μάρτιο του 2014, όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 20.



Η ανώνυμη καταγγελία έγινε με μια ανάρτηση στο Twitter στις 20 Ιουνίου, η οποία έκτοτε έχει διαγραφεί, μαζί με τον λογαριασμό. Στο επίμαχο tweet, που προκάλεσε την έντονη ενόχληση του Μπίμπερ, η γυναίκα ανέφερε ότι γνώρισε τον ποπ σταρ σε ένα μουσικό event στο Όστιν, πριν από περίπου έξι χρόνια. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στις 9 Μαρτίου του 2014, μετά από μια εμφάνιση-έκπληξη σε κάποιο event, ο Μπίμπερ προσκάλεσε την Ντανιέλ και τις φίλες της στο Four Seasons Hotel. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, την «ξεμονάχιασε» σε ένα δωμάτιο και της επιτέθηκε.

Κλείσιμο


Η βρετανική εφημερίδα προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την γυναίκα, ωστόσο αυτό έχει σταθεί μέχρι στιγμής αδύνατο, ενώ ούτε και η ίδια έχει προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με το περιστατικό πέρα από όσα ανέφερε στην ανάρτησή της.

«Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε αυτή την ιστορία», έγραψε ο Μπίμπερ σε ανάρτησή του στο Twitter, επισημαίνοντας ότι όσα ισχυρίζεται η γυναίκα είναι αδύνατον να έγιναν, βάσει γεγονότων. Ο τραγουδιστής παρέθεσε στο Twitter αποδεικτικά στοιχεία ότι το διάστημα που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα η επίθεση δεν έμενε στο Four Seasons, αλλά σε Airbnb μαζί με την τότε κοπέλα του, Σελένα Γκόμεζ.

Επίσης πόσταρε άρθρα και φωτογραφίες από την κοινή τους επίσκεψη και κάλεσε όσους τον αμφισβητούν να επικοινωνήσουν με τον διευθυντή του ξενοδοχείου, που μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.



Ο ποπ σταρ, που προφανώς ενοχλήθηκε πολύ από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, προειδοποίησε ότι θα συνεργαστεί με το Twitter και τις αρμόδιες αρχές ώστε να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. «Οι φήμες είναι φήμες αλλά η σεξουαλική επίθεση δεν είναι κάτι που παίρνω ελαφρά», υπογράμμισε σε ανάρτησή του.




Ειδήσεις σήμερα:

Απαγωγή Μαρκέλλας: Περιμένοντας τις απαντήσεις της 33χρονης για τις 44 ώρες φρίκης με χanax και κόκα

Handelsblatt: Καταφύγιο για τους επενδυτές η Ελλάδα εν μέσω πανδημίας

J2US: Ο διάλογος Snik – Βανδή που δεν είδαμε ποτέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης