Bombshell: Με μίνι και βαθύ ντεκολτέ η Σαρλίζ Θερόν

Bombshell: Με μίνι και βαθύ ντεκολτέ η Σαρλίζ Θερόν

Ειδική προβολή της ταινίας λίγο πριν βγει στις αίθουσες - Δείτε φωτογραφίες από τα Instagram των πρωταγωνιστριών

Charlize_Theron
Στην ειδική προβολή της ταινίας «Bombshell», η οποία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες, βρέθηκαν οι πρωταγωνίστριές του Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι. Την παράσταση έκλεψε η 45χρονη Σαρλίζ Θερόν η οποία εμφανίστηκε με σούπερ μίνι φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ. Με κουστούμι η Νικόλ Κίντμαν ενώ μια ροζ τουαλέτα φόρεσε η Μάργκοτ Ρόμπι.

Η υπόθεση της ταινίας
Το «Bombshell», η νέα ταινία του Τζέι Ρόους εστιάζει στο σκάνδαλο και τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς.
Το δράμα θα παρουσιάσει την ιστορία του Αϊλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους του καναλιού. Η Θερόν θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι, ενώ η Κίντμαν τη Γκρέτσεν Κάρλσον, και η Ρόμπι την τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ. Τον ρόλο του Αϊλς θα παίξει ο Τζον Λίθγκοου. Στο καστ προστίθενται οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλισον Τζάνεϊ, Κόνι Μπράιτον, Ρομπ Ντελάνι και ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ ως Ρούπερτ Μέρντοχ. 

movie1
Οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν, Μάργκοτ Ρόμπι, Σαρλίζ Θερόν και ο σκηνοθέτης Τζέι Ρόουτς φτάνουν για την ειδική προβολή του «Bombshell στο Lionsgate στο Regency Village Theatre στο Westwood της Καλιφόρνιας
movie2
Εντυπωσιακή στα 45 της η Σαρλίζ Θερόν με μίνι και βαθύ ντεκολτέ
movie3
Με ανδρόγυνο στιλ εμφανίστηκε η Νικόλ Κίντμαν στην ειδική πρεμιέρα της ταινίας

Το «Bombshell» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα και να λάβει πολλές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2020, καθώς το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και γενικά η υποτίμηση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο είναι μείζονα θέματα. Τα τελευταία χρόνια πολλοί κινηματογραφιστές και παραγωγοί έχουν εμπνευστεί από αληθινά γεγονότα και τα μεταφέρουν στη μεγάλη και μικρή οθόνη.

Κλείσιμο
Οι πρωταγωνίστριες βρέθηκαν στην ειδική προβολή της ταινίας και ήταν εντυπωσιακές. Την παράσταση έκλεψε η Σαρλίζ Θερόν με σούπερ μίνι και βαθύ ντεκολτέ. Πιο συντηρητικές οι εμφανίσεις της Νικόλ Κίντμαν και της Μάργκοτ Ρόμπι.






Bombshell

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Oh, what a night ✨#BombshellMovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης