Δεν είναι πια μαζί η Χολιγουντιανή ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς και ο σκηνοθέτης Ντάρεν Αρονόφσκι, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.
Σύμφωνα με το Entertainment Tonight το ζευγάρι χώρισε πριν από ένα μήνα και παραμένουν φίλοι. Η 27χρονη ηθοποιός και ο 48χρονος σκηνοθέτης είχαν παρευρεθεί μαζί σε απονομή βραβείων στις αρχές Νοεμβρίου, παρότι ήδη είχαν χωρίσει, αναφέρει η ιστοσελίδα.
«Η Τζένιφερ και ο Ντάρεν εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά είχαν τεχνηέντως αποφύγει να φωτογραφηθούν μαζί», γράφει το Entertainment Tonight.
Κλείσιμο
Η σχέση ξεκίνησε μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Mother!», στην οποία πρωταγωνιστεί η Λόρενς και σκηνοθετεί ο Αρονόφσκι. Η ίδια, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι είχε ερωτευτεί τον Ντάρεν πολύ πριν από τη συνεργασία τους.
Νωρίτερα φέτος η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον σκηνοθέτη ότι «είναι απλά λαμπερός. Έχει απίστευτο ένστικτο».
Αλλά και ο Αρονόφσκι μόνο καλά λόγια είχε για την Τζένιφερ. «Δεν ξέρω τι την κάνει σπουδαία- ίσως ήταν οι γονείς της, ίσως ήταν το νερό του Κεντάκι. Δεν έχω ιδέα, είναι μοναδικό ταλέντο της γενιάς της και απλά είναι ένας ανεμοστρόβιλος και ένας τυφώνας και ένας σεισμός και μια καταιγίδα ταλέντων».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.