Θυμάστε το μοντέλο που ακούει στο όνομα Κέιτι Πράις, το οποίο είχε την τιμή να της στέλνει μηνύματα ο Οσκαρ Πιστόριους στο twitter την ώρα της δίκης για τη δολοφονία της κοπέλας του;
Το κορίτσι «πρόκληση», πάντα βρίσκει τρόπο να προκαλέσει τη φαντασία και τα ένστικτα των θαυμαστών της. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει για ακόμα μία φορά ολόγυμνη μέσα στο σολάριουμ, με τα οπίσθια της σε κοινή θέα.
«
Τσουπωτή και ηλιοκαμένη»,έγραψε στη λεζάντα θέλοντας να υπερθεματίσει για τα προσόντα της.Να σημειώσουμε, πως η Κέιτι Πράις έχει αποκτήσει πέντε παιδιά συνολικά, ενώ έχει χάσει τον αριθμό από τις πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.