«X-Files» ξανά, μετά από 13 χρόνια απουσίας: Δείτε το τρέιλερ

«X-Files» ξανά, μετά από 13 χρόνια απουσίας: Δείτε το τρέιλερ

Η σειρά έριξε αυλαία το 2002 και ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος θα αποτελείται από 6 επεισόδια – Πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου του 2016

«X-Files» ξανά, μετά από 13 χρόνια απουσίας: Δείτε το τρέιλερ
Κυκλοφόρησε, χθες, το πρώτο διπλό, ολοκληρωμένο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Χ-Files».

Στο τρέιλερ, ακούγεται ο πρωταγωνιστής Ντέιβιντ Ντουκόβνι, ως ο πράκτορας του FBI, ΄Φοξ Μόλντερ, να λέει: «Το 2002 η έρευνά μας σταμάτησε, αλλά η προσωπική μου εμμονή όχι». Και συνεχίζει: «Η δουλειά μας είναι το κλειδί. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω μόνος» και τηλεφωνεί στη συνεργάτιδα του Ντάνα Σκάλι, την οποία υποδύεται η Τζίλιαν Αντερσον.
H επιτυχημένη σειρά προβλήθηκε για εννέα χρόνια κι έριξε αυλαία το 2002. Μετά από δεκατρία χρόνια απουσίας οι θαυμαστές της σειράς αδημονούν για την επιστροφή της στις 24 Ιανουαρίου του 2016. Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα προβληθεί από το αμερικανικό κανάλι «Fox».

Εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές στη σειρά θα επιστρέψουν κι άλλα γνώριμα πρόσωπα, όπως: Mitch Pileggi (Walter Skinner), William B. Davis (The Smoking Man) και Annabeth Gish (Monica Reyes). Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη νέα σεζόν είναι οι: Joel McHale, Robbie Amell και Lauren Ambrose.



Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης