Jennifer Aniston: Είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα στα 46 της

Jennifer Aniston: Είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα στα 46 της

Σύμφωνα με το περιοδικό, είναι τριών μηνών έγκυος και τρισευτυχισμένη, αφού είχε περάσει έναν ολόκληρο χρόνο κάνοντας  θεραπείες γονιμότητας.

Jennifer Aniston: Είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα στα 46 της
Η Jennifer Aniston είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό «OK!» σε νέο δημοσίευμά του για την 46χρονη ηθοποιό, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η σταρ του Χόλιγουντ θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκια.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Aniston είναι τριών μηνών έγκυος, ενώ δηλώνει τρισευτυχισμένη αφού είχε περάσει έναν ολόκληρο χρόνο κάνοντας  θεραπείες γονιμότητας.
Κλείσιμο

Όπως αναφέρει το «OK!», η ηθοποιός έμαθε ότι περιμένει δίδυμα λίγες μόνο ημέρες πριν από τον γάμος της με τον σύντροφό της, Justin Theroux, στον οποίο έτρεξε αμέσως για να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα.

«Του μαγείρεψε ένα ρομαντικό δείπνο και μετά του είπε ότι είχε μια ιδιαίτερη έκπληξη για εκείνον. Στη συνέχεια του έδειξε τα αποτελέσματα από το τεστ που είχε κάνει. Ο Justin συγκινήθηκε και μάλιστα έκλαψε λίγο», είπε στο περιοδικό μια πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Χρειάστηκε να περάσουν μερικές ακόμη ημέρες για να μάθει η  Jennifer ότι θα έκανε δίδυμα, ένα νέο που ανακοίνωσε στον Theroux, ενώ εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα μιας ταινίας στο Τέξας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 46χρονη έστειλε στον καλό της μια φωτογραφία από τον υπέρηχο που είχε κάνει και αστειευόμενη του έγραψε: «διπλός μπελάς»!

Το εξώφυλλο του περιοδικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης