H Μαντόνα εκθειάζει τη Θάτσερ στο Instagram και κάνει έξαλλους τους φαν της!

H Μαντόνα εκθειάζει τη Θάτσερ στο Instagram και κάνει έξαλλους τους φαν της!

Η ποπ ντίβα προκάλεσε ένα κύμα οργισμένων αντιδράσεων όταν ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της Μάργκαρετ Θάτσερ, συνοδεύοντάς τη μάλιστα και με ένα απόφθεγμά της

H Μαντόνα εκθειάζει τη Θάτσερ στο Instagram και κάνει έξαλλους τους φαν της!
Αν και η Μαντόνα θα ήταν το τελευταίο άτομο που θα περίμενε κανείς να έχει «συντηρητικές» πολιτικές απόψεις, πρόσφατα κατάφερε να εκπλήξει ξανά τους φαν της, αυτή τη φορά δυσάρεστα.

Η ποπ ντίβα προκάλεσε ένα κύμα οργισμένων αντιδράσεων όταν ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της Μάργκαρετ Θάτσερ, συνοδεύοντάς τη μάλιστα και με ένα απόφθεγμά της: «Εάν ο στόχος σου στη ζωή είναι να γίνεις συμπαθής, θα υποχωρείς στα πάντα, οποιαδήποτε στιγμή και δεν θα καταφέρεις τίποτα». 

Μάλιστα, η 56χρονη σταρ πρόσθεσε και τη φράση «Ευχαριστώ, Μάργκαρετ Θάτσερ», με τα hashtags #unapologetic και #rebelheart και ένα εικονίδιο καρδιάς. 

Η κίνησή της αυτή προκάλεσε την οργή των γκέι φαν της Μαντόνα, που έσπευσαν να της θυμίσουν με κάπως έντονο τρόπο ότι η κυβέρνηση της Θάτσερ εισήγαγε νομοθεσία που απαγόρευε την «προώθηση» της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία. 

Αν και η Μαντόνα διέγραψε την ανάρτηση μόλις λίγα λεπτά από τη δημοσίευσή της, πολλοί πιστεύουν ότι αυτό το «φάουλ» θα της κοστίσει πολλούς θαυμαστές.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης