Madonna: Ένιωθα φυλακισμένη στον γάμο μου με τον Guy Ritchie

Madonna: Ένιωθα φυλακισμένη στον γάμο μου με τον Guy Ritchie

Το απίστευτο «καρφί» της τραγουδίστριας για το πρώην σύζυγό της- «Mε πήγε πίσω καλλιτεχνικά»

Madonna: Ένιωθα φυλακισμένη στον γάμο μου με τον Guy Ritchie
Σε πρόσφατη συνέντευξή της υποστήριξε πως στον δεύτερο γάμο της με τον σκηνοθέτη Guy Ritchie  ένιωθε φυλακισμένη. 

Η Μadonna παντρεύτηκε τον Richie το 2000, όμως σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η κατάσταση που βίωνε στον γάμο της δεν ήταν αυτή που περίμενε.  

Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως ένιωθε παγιδευμένη από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Sherlock Holmes» κατά την διάρκεια των 7,5 χρόνων του έγγαμου βίου τους ενώ θεωρεί πως την πήγε πίσω και καλλιτεχνικά.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» για το χρόνο που πέρασαν μαζί ως ζευγάρι είπε: «Πολλές φορές είχαν συγκρουστεί τα θέλω μου. Υπήρξαν πολλές φορές που ήθελα να εκφραστώ καλλιτεχνικά με τρόπους που δεν νομίζω πως θα ένιωθε άνετα μαζί τους».

«Υπήρξαν στιγμές που ένιωθα εγκλωβισμένη. Δεν μου επιτρεπόταν στα αλήθεια να είμαι ο εαυτός μου», συμπλήρωσε η βασίλισσα της ποπ.

Η 56χρονη σταρ, της οποίας το 13ο άλμπουμ της «Rebel Heart» πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, χώρισε από τον Guy Richie το 2008. Ωστόσο σήμερα παραδέχεται πως ο συμβιβασμός είναι το... κλειδί για όλες τις σχέσεις, έτσι απλά χρειάζεται να βρει τον σωστό άντρα ο οποίος να αποδέχεται όλα της τα θέλω.

«Νομίζω πως όταν παντρεύεσαι πρέπει να είσαι πρόθυμος να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς και αυτό είναι δίκαιο σε ένα βαθμό. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος για να κρατήσεις μία σχέση», πρόσθεσε η Madonna.

H τραγουδίστρια ακόμη δεν δίστασε να... την πει σε όσους της ασκούσαν κριτική για το γεγονός ότι μετά το διαζύγιό της έβγαινε με άντρες κατά πολύ νεότερούς της όπως για παράδειγμα τους Brahim Zaibat και Timor Steffans, που ήταν κάτω από 30 ετών.

«Είναι ok αν ο  Mick Jagger βγει ραντεβού με μία 25χρονη αλλά αν βγω εγώ με έναν 25χρονο άντρα είμαι... ξέρεις... είναι γελοίο. Είναι άδικο. Εννοώ δεν το δέχομαι».


Η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τις ηλικιακές  διακρίσεις.

Τότε είχε δηλώσει στο περιοδικό «Οut»: «Ακόμη μας βάζουν σε κατηγορίες: Είσαι ακόμα παρθένα ή πόρνη. Αν έχεις μία συγκεκριμένη ηλικία δεν σου επιτρέπεται  να εκφράσεις την σεξουαλικότητά σου, να είσαι ελεύθερη ή να βγαίνεις με έναν νεότερό σου», είπε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης