Brooklyn Beckham: O 16χρονος γιος του David και τα κορίτσια του

Brooklyn Beckham: O 16χρονος γιος του David και τα κορίτσια του

Ο 16χρονος Brooklyn μπορεί να μην έχει-ακόμα τουλάχιστον-τη λάμψη και την ομορφιά του διάσημου μπαμπά του, όμως είναι μονίμως περιστοιχισμένος από κορίτσια

Brooklyn Beckham: O 16χρονος γιος του David και τα κορίτσια του
Τον ήλιο και τη ζέστη της Καλιφόρνια απολαμβάνει αυτές τις μέρες ο 16χρονος γιος του Βρετανού ποδοσφαιριστή David Beckham και της Victoria, Brooklyn Beckham, ο οποίος βρίσκεται στο γνωστό μουσικό Φεστιβάλ της Coachella που γίνεται στην έρημο της Καλιφόρνια.



Ο Brooklyn μπορεί να μην έχει-ακόμα τουλάχιστον- τη λάμψη και την ομορφιά του διάσημου μπαμπά του, όμως είναι μονίμως περιστοιχισμένος από κορίτσια. Ο μεγαλύτερος γιος του David γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1999 στο Λονδίνο και έκανε την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση στα 3 του χρόνια.

Κλείσιμο


Και ενώ δεν μπορούμε να πούμε ότι η εξωτερική του εμφάνιση είναι για μόντελινγκ εκείνος θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Πριν μάλιστα από ένα χρόνο, τον Μάιο του 2014, έκανε και το ντεμπούτο του ως μοντέλο. Βέβαια αν έχεις μπαμά τον David και μητέρα τη Victoria όλα μπορούν να συμβούν. Τα κορίτσια πάντως φαίνεται ότι του έχουν αδυναμία.



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης