Δείτε τι έγινε όταν ο Kanye West βούτηξε σε λίμνη στην Αρμενία...

Δείτε τι έγινε όταν ο Kanye West βούτηξε σε λίμνη στην Αρμενία...

Διαβάστε τα σχόλια της Κim Kardashian στο Twitter 

Δείτε τι έγινε όταν ο Kanye West βούτηξε σε λίμνη στην Αρμενία...
Στην Αρμενία βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Kanye West συνοδεύοντας τη σύζυγό του Kim Kardashian η οποία έγινε γνωστή στο Ερεβάν σαν... αρχηγός κράτους.

Εκτός από το να ακολουθεί τη σύζυγό του, ο Kanye West αποφάσισε να δώσει μία δωρεάν συναυλία. 

Ο ράπερ τραγούδησε στην μεγαλύτερη πόλη της Αρμενίας, το Ερεβάν αφήνοντας έκπληκτο το κοινό του.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας και ενώ τραγουδούσε το κομμάτι του «Good Life» ο ράπερ πήδηξε στην «Λίμνη των Κύκνων», η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και πρόκειται για μια μικρογραφία της λίμνης Σεβάν, της μοναδικής λίμνης της Αρμενίας. 

Κλείσιμο


Το εντυπωσιακό της βραδιάς ήταν ότι αμέσως μόλις ο Kanye West πήδηξε στη λίμνη  όλοι οι θαυμαστές του, που βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν ζωντανά, δίχως να το πολυσκεφτούν τον μιμήθηκαν και ακολούθησαν το παράδειγμά του πέφτοντας στη λίμνη!

Κάποια στιγμή το μικρόφωνο του ράπερ σταμάτησε να λειτουργεί, αφού προφανώς βραχυκύκλωσε από τα νερά. Ωστόσο κανένας από τους θεατές δεν φαίνεται ότι πτοήθηκε αφού όλοι συνέχισαν να χορεύουν ρυθμικά. 

Εντυπωσιασμένη από το live του συζύγου της όμως έμεινε και η Kim Κardashian η οποία, βρισκόταν στο πλευρό του και μέσα από το twitter αναφέρθηκε στην εμφάνισή του.

Αρχικά έγραψε στο πρώτο της tweet: «Τρελή νύχτα. O Kanye με ξύπνησε λέγοντας μου ότι θα δώσει μία δωρεάν συναυλία στο Ερεβάν της Αρμενίας».



Και συνέχισε λίγο αργότερα με ένα δεύτερο tweet: «Χιλιάδες άνθρωποι ήταν εκεί. Ο Kanye πήδηξε στη «Λίμνη των Κύκνων» για να είναι πιο κοντά στο πλήθος και πολλοί τον ακολούθησαν πηδώντας επίσης».

Τέλος σημείωσε: «Μία συναρπαστική τρελή νύχτα. Είμαι πολύ χαρούμενη που ρόκαρα με όλους στην Αρμενία την τελευταία μας νύχτα εδώ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης