Paris Hilton: Κλείνει τα 34 και το γιορτάζει με μεγαλύτερο μπούστο

Paris Hilton: Κλείνει τα 34 και το γιορτάζει με μεγαλύτερο μπούστο

Η Paris έγινε γνωστή από ένα άκρως προκλητικό sex tape, από τις επίσης προκλητικές κοσμικές της εμφανίσεις, από συμμετοχές της σε τηλεοπτικά σόου και κακόγουστα τηλεοπτικά ριάλιτι αλλά και από τα κατά καιρούς κουτσομπολιά που γράφει ο αμερικανικός tabloid Τύπος

Paris Hilton: Κλείνει τα 34 και το γιορτάζει με μεγαλύτερο μπούστο
Τα 34 της χρόνια κλείνει σήμερα η πιο διάσημη Αμερικανίδα κληρονόμος, η Paris Hilton, η οποία θα τα γιορτάσει με το νέο της, πιο πλούσιο μπούστο.Τα δημοσιεύματα εδώ και περίπου ένα μήνα κάνουν λόγο για επίσκεψη της Paris στο πλαστικό χειρουργό για να μεγαλώσει το μέγεθος του μπούστου της, κάτι που μπορείτε να δείτε και στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της. Οπως και να'χει η εορτάζουσα έχει καλέσει τους φίλους της στο "Avenue Club" στη Νέα Υόρκη, όπου θα σβήσει τα 34 κεράκια της τούρτας της και θα παίξει μουσική.

Η Hilton γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 17 Φεβρουαρίου 1981 και είναι η μεγαλύτερη εγγονή του Conrad Hilton, του ιδρυτή των γνωστών ξενοδοχείων. Η ίδια έγινε γνωστή από ένα άκρως προκλητικό sex tape, από τις επίσης προκλητικές κοσμικές της εμφανίσεις, από συμμετοχές της σε τηλεοπτικά σόου και κακόγουστα τηλεοπτικά ριάλιτι αλλά και από τα κατά καιρούς κουτσομπολιά που γράφει ο αμερικανικός tabloid Τύπος. Τα τελευταία δυο χρόνια το κακό κορίτσι έχει ηρεμήσει καθώς έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να κάνει μια σταθερή σχέση και οικογένεια.



Κλείσιμο


Μερικές από τις πιο γνωστές σχέσεις της Paris ήταν αυτή με τον Ελληνα κληρονόμο Πάρη Λάτση, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί το 2005 αλλά και με τον Σταύρο Νιάρχο, έτερο Ελληνα κληρονόμο.




































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης