Leonardo DiCaprio: Ο «χιμπαντζής» και οι γυναίκες του!

Leonardo DiCaprio: Ο «χιμπαντζής» και οι γυναίκες του!

Μεταμφιεσμένος, επιβίβασε στο αμάξι του τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες!


Leonardo DiCaprio: Ο «χιμπαντζής» και οι γυναίκες του!
Η αδυναμία του Leonardo DiCaprio στις γυναίκες και ειδικότερα στα μοντέλα είναι γνωστή, αφού από δίπλα του έχουν περάσει πολλές καλλονές της Victoria's Secret και όχι μόνο.



Κλείσιμο
Και μπορεί τον τελευταίο καιρό να διατηρεί ερωτικό δεσμό με την 22χρονη Toni Garrn -επίσης μοντέλο- ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό δεν εμποδίζει τον διάσημο ηθοποιό να απολαμβάνει τη συντροφιά και άλλων όμορφων γυναικών.



Το βράδυ της Παρασκευής ο 39χρονος εθεάθη να διασκεδάζει με μια ομάδα καλλονών σε ένα ένα Halloween πάρτι, στο γνωστό κλαμπ Nobu στην Καλιφόρνια.



Ωστόσο, αυτό που έκανε τα φλας των παπαράτσι να πάρουν φωτιά είναι ότι μετά την αποκριάτικη εκδήλωση, ο ηθοποιός βγήκε από το κατάστημα φορώντας μια μάσκα... χιμπαντζή και μεταμφιεσμένος, επιβίβασε στο αμάξι του τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες!




Δίπλα του στεκόταν, μάλιστα, ο φίλος του και πρώην σύντροφός της Miranda Kerr, ο Αυστραλός επιχειρηματίας, James Packeρ.



Τι κι αν προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος; Φαίνεται πώς ο Leonardo δεν έχει ταλέντο στο... κρυφτό. Ίσως για αυτό μια ημέρα μετά το πάρτι με τις όμορφες κυρίες που απεικονίζονται στις παρακάτω φωτογραφίες, ο 39χρονος έβγαλε τη σύντροφό του για ένα ρομαντικό δείπνο στο Μπέβερλι Χιλς...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης