Mariah Carey-Nick Cannon: Φήμες για διαζύγιο

Mariah Carey-Nick Cannon: Φήμες για διαζύγιο

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για απιστίες από μέρους του Cannon, τις οποίες δεν μπόρεσε να αντέξει η γνωστή τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι

Mariah Carey-Nick Cannon: Φήμες για διαζύγιο
Επιδημία διαζυγίων φαίνεται πως έχει πέσει τον τελευταίο καιρό στο Hollywood καθώς άλλο ένα διάσημο ζευγάρι, μετά την Beyonce και τον Jay Z, οδεύει προς το χωρισμό. Ο λόγος για τη 45χρονη τραγουδίστρια Mariah Carey και τον 33χρονο κωμικό Nick Cannon, οι οποίοι, σύμφωνα με την “Page Six,” και μετά από 6 χρόνια γάμου, είναι ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για απιστίες από μέρους του Cannon, τις οποίες δεν μπόρεσε να αντέξει η γνωστή τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι. Η Carey εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, είχε υποψιαστεί ότι ο σύζυγός της την απατούσε στα διάφορα πάρτι του Λας Βέγκας που πήγαινε. Ετσι τον έδιωξε από το σπίτι και ζήτησε να μην πλησιάζει τα παιδιά τους, τα δίδυμα Moroccan Scott και Monroe, τα οποία είναι 4 χρόνων.

Για την ιστορία ο Cannon σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι το μυστικό του γάμου του με την Carey είναι το καλό και συνεχές σεξ. Φαίνεται όμως ότι ούτε και αυτό δεν ήταν αρκετό.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης