Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο γάμος δεν απαγορεύει να κοιτάξεις άλλη γυναίκα, αλλά να την αγγίξεις

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο γάμος δεν απαγορεύει να κοιτάξεις άλλη γυναίκα, αλλά να την αγγίξεις

«Ωραία είναι η ζήλια. Πρέπει να ζηλεύεις. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα η ζήλια, αρκεί να είναι στη σωστή δόση»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο γάμος δεν απαγορεύει να κοιτάξεις άλλη γυναίκα, αλλά να την αγγίξεις
Για τη ζωή του μετά τον γάμο του με τη Λίνα Πρίντζου, αλλά και την παράσταση «Σιρανό» στην οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
 
«Ο γάμος έχει φέρει μια γλύκα μόνο. Καταρρίφθηκε ο μύθος του ότι παντρεύεσαι και νιώθεις φυλακισμένος. Άμα έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο, συνεχίζεις να ζεις όπως ήσουν πριν. Έτσι συνεχίζω να ζω. Μόνο που τώρα υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη και στους δυο μας, ο ένας απέναντι στον άλλο, ότι έχουμε το υπόλοιπο της ζωής μας να το περάσουμε μαζί» δήλωσε ο ηθοποιός στο «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας. Και συνέχισε: «Ο γάμος δεν σου απαγορεύει να κοιτάξεις (κάποια άλλη γυναίκα). Το κακό είναι να αγγίξεις! Ακόμα και ένα αθώο φλερτ νομίζω είναι αναγκαίο. Και στο θέατρο υπάρχει ένας ερωτισμός απέναντι σε αυτό το καινούριο που πας να κάνεις και φλερτάρεις με τους ρόλους και τους συναδέλφους».
 
Όσο για το αν εκείνος ζηλεύει τη σύζυγό του; «Ωραία είναι η ζήλια. Πρέπει να ζηλεύεις. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα η ζήλια, αρκεί να είναι στη σωστή δόση. Μέσα μας έχουμε όλα τα συναισθήματα, καλά και κακά. Οι καταστάσεις είναι που μας κάνουν να εξωτερικεύουμε το κάθε συναίσθημα σε τέτοια ποσότητα που μπορεί να μας κάνει να καταστραφούμε», απάντησε ο Βασίλης Χαραλαμόπουλος.

Τέλος, κλήθηκε να μιλήσει και σχετικά για τον φθόνο που ίσως προκαλεί η επιτυχία του στους συναδέλφους του, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν μου το έχουν πει ποτέ. Ούτε έχουν φτάσει στα αυτιά μου τέτοιες κουβέντες. Δεν το προκαλώ κιόλας», ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον χαρακτήρισε έναν από τους πιο ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του, ο ίδιος είπε: «Από την άλλη αυτό το “πιο ταλαντούχος” είναι υπερβολικό. Η γενιά μου έχει υπέροχους ηθοποιούς, όπως και οι άλλες γενιές. Το ζητούμενο είναι να είσαι για τον εαυτό σου καλός σε αυτό που κάνεις. Από την άλλη, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω σε κανέναν ότι ιεραρχικά είμαι ανώτερος όλων σε οτιδήποτε κάνω. Έχει σκαμπανεβάσματα αυτή η δουλειά. Στο ένα είσαι καλός και μετά μπορεί να αποτύχεις. Δεν υπάρχει καλύτερος ηθοποιός, είναι ομαδική δουλειά μια παράσταση. Η καρέκλα δεν μου ανήκει, αύριο θα 'ρθει κάποιος καλύτερος στον τομέα του».  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης