Αθηνά Οικονομάκου: «Αν μείνω έγκυος από τον σύντροφό μου, θα το κρατήσω!»

Αθηνά Οικονομάκου: «Αν μείνω έγκυος από τον σύντροφό μου, θα το κρατήσω!»

«Πρώτο ραντεβού ίσως να με ενοχλήσει αν ο άλλος με αφήσει να πληρώσω, αλλά στο δεύτερο θα βάλω κι εγώ χρήματα. Μέχρι τώρα έχω συνηθίσει να πληρώνω περισσότερο. Με πιέζει και μου προκαλεί μια εξάρτηση!»

Αθηνά Οικονομάκου: «Αν μείνω έγκυος από τον σύντροφό μου, θα το κρατήσω!»
Για το ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια, τον γάμο, το πώς διαχειρίζεται τα χρήματα μέσα σε σχέση, αλλά και τα στοιχεία που την κερδίζουν σε ένα σύντροφο μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη στο Πρωινό.

«Σε κάθε μου σχέση ψάχνω τον πρίγκιπα. Μακάρι να είναι (ο Φίλιππος). Το εύχομαι!», είπε η 28χρονη ηθοποιός που είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία από τη Μύκονο περίπου ένα χρόνο.

Όσο για το αν είναι κοντά στο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια; «Κοντά δεν είμαι αλλά κάποια στιγμή θέλω να κάνω οικογένεια. Το βλέπουμε!» είπε και πρόσθεσε ότι αν της γίνει πρόταση γάμου «ή θα συγκινηθώ, ή θα πάθω σοκ και δεν θα ξέρω τι να πω!»

Τα στοιχεία που την κερδίζουν σε έναν άντρα; Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Πρώτα απ΄όλα κοιτάω την εμφάνιση. Κι έπειτα μ΄αρέσει να είναι άντρας και αποφασιστικός. Χρειάζομαι έναν άνδρα που θα με βάλει στη θέση μου και θα μου δείξει τα όριά μου». Άλλωστε θέλει τον άνδρα «να είναι αποφασιστικός και να μου προσφέρει ασφάλεια. Μέχρι πρότινος έλεγα ότι δεν με ενδιαφέρει ο οικονομικός τομέας, αλλά επειδή έχει τύχει να είμαι σε σχέση και να είμαι οικονομικά πιο δυνατή, είδα ότι δημιουργείται πρόβλημα. Δεν θέλω κάποιον πλούσιο. Είμαι δυναμική, αυτόνομη και ανεξάρτητη. Δεν θέλω ούτε να μου τα πληρώνουν όλα, αλλά ούτε να του τα πληρώνω κι όλα».

Εξομολογήθηκε δε ότι μέχρι σήμερα στις σχέσεις της, εκείνη ήταν που πλήρωνε περισσότερο: «Πρώτο ραντεβού ίσως να με ενοχλήσει αν ο άλλος με αφήσει να πληρώσω, αλλά στο δεύτερο θα βάλω κι εγώ χρήματα. Μέχρι τώρα έχω συνηθίσει να πληρώνω περισσότερο. Με πιέζει και μου προκαλεί μια εξάρτηση! Δεν θέλω να νομίζει ο άλλος πως είμαι μαζί του για τα χρήματα», ενώ αναφερόμενη στις προηγούμενες σχέσεις της και τους χωρισμούς της, είπε: «μέχρι πριν κάποια χρόνια προκαλούσα τον άλλον με τον τρόπο μου να με χωρίσει γιατί δεν μπορούσα εγώ να πω το αντίο. Με κάποιο τρόπο ο άλλος καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ανάγκαζα να μου πει αυτός το τέλος. Αλλά και πάλι στεναχωριόμουν σαν να μην το ήξερα! Πλέον δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχω εύκολο το αντίο, τους χωρισμούς και τους αποχωρισμούς.  Ούτε με τις αποστάσεις τα πάω καλά γιατί ο μπαμπάς είναι καπετάνιος και βίωνα πολύ αυτές τις καταστάσεις. Από τη μια το προκαλώ, και από την άλλη με τρομάζει αυτό το φαινόμενο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης