«Το αμάρτημα της μητρός μου»: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1!

«Το αμάρτημα της μητρός μου»: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1!

Στα backstage των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου

«Το αμάρτημα της μητρός μου»: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1!
Βρεθήκαμε στα backstage των γυρισμάτων του νέου σήριαλ «Το αμάρτημα της μητρός μου» του ΑΝΤ1 που θα κάνει πρεμιέρα  στις 28 Μαρτίου στις 10.00 μ.μ. 

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ερωτικής κομεντί είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας  που  κάνει το τηλεοπτικό του come back και φέρνει στις οθόνες μας φαρσικές καταστάσεις, ευτράπελα, διλλήματα και πάθη που αναμένεται να προκαλέσουν θυελλώδεις έρωτες στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. 

Τι πιστεύετε πως μπορεί να συμβεί όταν ένας ώριμος εκατομμυριούχος συναντήσει μια γοητευτική γυναίκα αριστερών πεποιθήσεων; Η απάντηση είναι… κεραυνοβόλος έρωτας! Όλα αρχίζουν στη μαγευτική Σαντορίνη με αφορμή την τεράστια παρεξήγηση που δημιουργείται από την ταυτόχρονη τέλεση δύο κηδειών. 
Κλείσιμο

Ο βαθύπλουτος Στέφανος Μεγαπάνος (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος), γνωρίζει την -αριστερών πεποιθήσεων- κομμώτρια Κάτια Τσιριγώτη (Ρένια Λουιζίδου) κι ενώ στην αρχή ο πόλεμος ανάμεσά τους δείχνει αναπόφευκτος, στην πορεία ο έρωτας κερδίζει τη μάχη.  

Οι φωτογραφίες είναι από τα πρώτα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στη Σαντορίνη για τις ανάγκες του σήριαλ. Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούσαν λόγω κρύου και βροχής, όλο το team έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. 

Ακόμα στο σήριαλ πρωταγωνιστούν: ο Ορέστης Τζιόβας, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Βίκυ Κάβουρα, η Νατάσα Καλογρίδη, ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Έφη Παπαθεοδώρου, η Υακίνθη Παπαδοπούλου, η Μαρία Φιλλίπου, ο Μάνος Ψιστάκης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Ξένια Παπαμαργαρίτου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Δημήτρης Τσιώκος, η Τζούλη Σούμα, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Γιώργος Μπούμας.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης