Σε αναγκαστική προσγείωση υποχρεώθηκε ο χειριστής μονοκινητήριου εκπαιδευτικού αεροσκάφους τύπου Τσέσνα, κοντά στα Γρεβενά λίγο μετά τις οκτώμισι το πρωί.
Στο αεροσκάφος που είχε ξεκινήσει από την Κέρκυρα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη επέβαιναν τρία άτομα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους -ένας εξ αυτών χρειάσθηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο τοπικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο χειριστής αντιλήφθηκε πρόβλημα στον κινητήρα και έτσι προχώρησε άμεσα σε προσγείωση παραπλεύρως της Εγνατίας οδού, κοντά στην πόλη των Γρεβενών. «Χάσαμε τον κινητήρα στον αέρα, ευτυχώς είμαστε όλοι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο χειριστής.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.