Η δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές - Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές ή τραυματισμούς
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών σημειώθηκε στις 5:52 το πρωί στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ της ανατολικής ακτής της Κρήτης και Κάσου.
O σεισμός είχε εστιακό βάθος 59 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το ανακοινωθέν του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ενώ το επίκεντρό της εντοπίζεται 78 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κάσου και 73 χλμ βορειοανατολικά από τον Άγιο Νικόλαο.
Η δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές ή τραυματισμούς.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.