Λαθραία καπνικά είδη σε Ευζώνους και Προμαχώνα

Λαθραία καπνικά είδη σε Ευζώνους και Προμαχώνα

Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς

Λαθραία καπνικά είδη σε Ευζώνους και Προμαχώνα
Από όλες τις συνοριακές διαβάσεις καταφθάνουν στην Ελλάδα λαθραία προϊόντα από την Βουλγαρία! Μέσα σε λίγη ώρα, το απόγευμα της Κυριακής, συνελήφθησαν δυο Έλληνες που επέστρεφαν με τα αυτοκίνητά τους από την γειτονική χώρα, μεταφέροντας λαθραία καπνικά είδη.

Στους Ευζώνους, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος ένας 38χρονος, όταν στο όχημά του βρέθηκαν κρυμμένα 60 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Κλείσιμο
Λίγο αργότερα, συνελήφθη στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 39χρονος, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε εισάγει 29 συσκευασίες με τυποποιημένο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 160 γραμμαρίων, οι οποίες  κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητό του. Ο 39χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Αλλά και στο Ηράκλειο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 69χρονος Αλβανός, που υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με συνολικά 880 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης