Βοιωτία: Πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα μπροστά σε αστυνομικό

Βοιωτία: Πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα μπροστά σε αστυνομικό

Ο αστυνομικός ήταν παρών όταν προσπάθησαν να πληρώσουν με «πέτσινο» χρήμα σε ένα φαστ φουντ στο χωριό Παρόρι

Βοιωτία: Πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα μπροστά σε αστυνομικό
Την... πείνα του πλήρωσε ένα ζευγάρι παραχαρακτών που σκόπευε να πλημμυρίσει την αγορά της Βοιωτίας με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 και των 20 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα διακινούσαν είδη παραεμπορίου! Όταν προσπάθησαν να πληρώσουν με «πέτσινο» χρήμα σε ένα φαστ φουντ στο χωριό Παρόρι, ήταν παρών ένας αστυνομικός του τμήματος Λιβαδειάς εκτός υπηρεσίας.

Ο έμπειρος αστυνομικός διέκρινε αμέσως ότι το χαρτονόμισμα δεν ήταν γνήσιο και ακινητοποίησε την 45χρονη γυναίκα που το είχε δώσει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αμέσως μετά, συνέλαβε τον 51χρονο συνεργό της που την περίμενε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Στο εσωτερικό του οχήματος, βρήκε έναν φάκελο που περιείχε άλλα 16 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 και 36 των 20 ευρώ! 

Στο ίδιο όχημα, οι άνδρες της Ασφαλείας Λιβαδειάς που έφτασαν επί τόπου βρήκαν πλήθος ανδρικά και γυναικεία αρώματα «μαϊμού» που κατασχέθηκαν, όπως και ναρκωτικά χάπια για τα οποία το ζευγάρι δεν είχε ιατρική συνταγή. Μαζί με όλα αυτά, κατασχέθηκαν 165 ευρώ και δύο κινητά και το αυτοκίνητο του 51χρονου, ο οποίος δεν είχε και δίπλωμα οδήγησης!

Κλείσιμο
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για απόπειρα απάτης, παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κ.Ο.Κ. και κρατούνται για να απολογηθούν στον ανακριτή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης