Την παραίτηση του από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου του δήμου Λαρισαίων υπέβαλε ο γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης με επιστολή που απέστειλε το απόγευμα της Τρίτης στο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Τάχο. Θυμίζουμε ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε εκλεγεί με την παράταξη του Κώστα Τζανακούλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή του αναφέρει ότι επαγγελματικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να παραβρίσκεται στις συνεδριάσεις και για αυτό το λόγο επέλεξε την παραίτηση. Ο Αλέξης Γεωργούλης αυτό τον καιρό έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις σε Αγγλία και Αμερική και βρίσκεται εκτός Ελλάδος.
Στην επιστολή του ευχαριστεί για την συνεργασία τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και το δήμαρχο Λαρισαίων.
Τέλος ευχαριστεί και τους Λαρισαίους που τον τίμησαν με την ψήφο του και τον εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο.
Κλείσιμο
Τη θέση του αναμένεται να λάβει η πρώτη επιλαχούσα Μαρία Κοτάκου.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.