Ιωάννινα: Είχε πλήθος ενταλμάτων, αλλά επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα

Ιωάννινα: Είχε πλήθος ενταλμάτων, αλλά επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα

Ο 47χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και
 συνελήφθη 

Ιωάννινα: Είχε πλήθος ενταλμάτων, αλλά επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα
Κάθε είδους διωκτικό έγγραφο εκκρεμούσε σε βάρος ενός Αλβανού, αλλά εκείνος δεν δίστασε να επιστρέψει παράνομα στην Ελλάδα! Ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου στο Κεράσοβο Ιωαννίνων και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, εκτός από τα μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, διάταξη του προέδρου Εφετών Αχαΐας, και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πατρών, όλα για διακεκριμένη κλοπή και κλοπές! Έτσι, ο 47χρονος μετήχθη στην Πάτρα για να λογοδοτήσει.

Κλείσιμο
*** Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 34χρονου Αλβανού που συνελήφθη στους Νεγράδες Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων στον οποίο παραπέμφθηκε, έδωσε εντολή να εγκλειστεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης δύο ετών που του είχε επιβληθεί.

*** Στην Πρέβεζα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 50χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας για φοροδιαφυγή, με ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

*** Πάλι στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 42χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χίου για παράβαση του ΚΟΚ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης