Αλβανός διακινούσε χασίς με ποδήλατο στην Κατερίνη

Αλβανός διακινούσε χασίς με ποδήλατο στην Κατερίνη

Κατά τον έλεγχο που του έκαναν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δυο συσκευασίες που περιείχαν δυο κιλά και 90 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης 

Αλβανός διακινούσε χασίς με ποδήλατο στην Κατερίνη
Η «αθώα» εικόνα ενός 38χρονου Αλβανού που κυκλοφορούσε με ποδήλατο στους δρόμους της Κατερίνης, δεν ξεγέλασε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε με αυτό σημαντικές ποσότητες χασίς! Έτσι, τον αιφνιδίασαν και τον ακινητοποίησαν.

Κατά τον έλεγχο που του έκαναν, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δυο συσκευασίες που περιείχαν δυο κιλά και 90 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι τον συνέλαβαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι του. Όμως, δεν βρήκαν κάτι επιλήψιμο και ακολούθησε έρευνα σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσε στην ίδια περιοχή, όπου βρέθηκαν άλλες έξι συσκευασίες με έξι κιλά και 382 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Κλείσιμο
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ εξετάζονται τα δυο κινητά που κατασχέθηκαν πάνω του μαζί με 750 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία και το ποδήλατό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης