Αυξάνει την προκλητικότητα η Τουρκία: Αερομαχίες και 33 παραβιάσεις την Τρίτη
Έξι μαχητικά, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν οπλισμένα, εισήλθαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, προκαλώντας την αντίδραση της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας
Αποφασισμένοι να εντείνουν την προκλητική τους στάση στο Αιγαίο, παράλληλα με την αύξηση των προσφυγικών ροών, εμφανίζονται οι Τούρκοι επιτελείς, καθώς την Τρίτη καταγράφηκε νέο μεγάλο «κύμα» παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο.
Πιο συγκεκριμένα, έξι μαχητικά, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν οπλισμένα, σε δύο σχηματισμούς, εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια, παραβιάζοντας σε 33 περιπτώσεις τον εναέριο χώρο, ενώ καταγράφηκαν και τέσσερις παραβάσεις του FIR Αθηνών.
Μία από τις παραβιάσεις εξελίχθηκε σε αερομαχία. Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς