Γεννηματά: Υπάκουος αλλά κακός μαθητής των Ευρωπαίων η κυβέρνηση

Γεννηματά: Υπάκουος αλλά κακός μαθητής των Ευρωπαίων η κυβέρνηση

«Η αποσυμφόρηση των νησιών θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει ούτε τη διαπραγματευτική ισχύ, ούτε την αποτελεσματικότητα για να το πετύχει αυτό και δυστυχώς φάνηκε στα αποτελέσματα της Συνόδου», είπε η κυρία Γεννηματά

Γεννηματά: Υπάκουος αλλά κακός μαθητής των Ευρωπαίων η κυβέρνηση
Με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Μόρια, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, δήλωσε ότι η αποσυμφόρηση των νησιών θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, αλλά η κυβέρνηση δεν έχει ούτε τη διαπραγματευτική ισχύ, ούτε την αποτελεσματικότητα για να το πετύχει αυτό. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους Ευρωπαίους  είναι ένας υπάκουος μαθητής αλλά κακός μαθητής που δεν πείθει κανέναν» σχολίασε η κυρία Γεννηματά.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«
Πληροφορούμαι ότι έχουμε πάλι επεισόδια στην Μόρια. Είχαμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε όλα αυτά στη Χίο αλλά και πριν από λίγες μέρες στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στις Βρυξέλλες. Η αποσυμφόρηση των νησιών θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. 

Δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει ούτε τη διαπραγματευτική ισχύ, ούτε την αποτελεσματικότητα για να το πετύχει αυτό και δυστυχώς φάνηκε στα αποτελέσματα της Συνόδου που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες στις Βρυξέλλες.

Θα πρέπει να αλλάξουν ρότα πριν να είναι πάρα πολύ αργά. Γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους Ευρωπαίους  είναι ένας υπάκουος μαθητής αλλά κακός μαθητής που δεν πείθει κανέναν και στο εσωτερικό η εξαπάτηση συνεχίζεται
Κλείσιμο
».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης