Στόχος είναι να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε ή επίσπευσε το θάνατό του
προχώρησαν από κοινού ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος και αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
Η εκταφή ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί την Πέμπτη πήραν μια ακόμη κατάθεση από άτομο που φαίνεται να είχε ρόλο στην εξέταση και κατάρτιση των πιστοποιητικών θανάτου για να γίνει η κηδεία του 63χρονου δημοσιογράφου.
Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση καλούνται να ερευνήσουν το ενδεχόμενο υποβοηθούμενης ευθανασίας με τη χορήγηση ειδικής ένεσης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έξετασης που διέταξε ο δικαστικός λειτουργός.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.