Χαλκιδική: Εξαρθρώθηκε η συμμορία που είχε «ρημάξει» τα τζετ-σκι

Χαλκιδική: Εξαρθρώθηκε η συμμορία που είχε «ρημάξει» τα τζετ-σκι

Ένας 37χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Κασσάνδρας - Ο 28χρονος συνεργός του βρέθηκε στα Νέα Μουδανιά

Χαλκιδική: Εξαρθρώθηκε η συμμορία που είχε «ρημάξει» τα τζετ-σκι
Τη συμμορία που είχε «ρημάξει» τα τζετ-σκι στην περιοχή της Χαλκιδικής, εξάρθρωσε η αστυνομία, προσχωρώντας στη σύλληψη δύο ατόμων, ενώ αναζητείται ένα ακόμη.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 28 και 37 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη Έλληνας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία που σχηματίστηκε.

Η αστυνομία εντόπισε την Τρίτη (17/8) τον 37χρονο, στην περιοχή της Κασσάνδρας, να μεταφέρει με ειδικό ρυμουλκό ένα τζετ-σκι. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ήταν ένα απόμ τα δύομ σκάφη τα οποία είχαν αφαιρεθεί από έναν 52χρονο, στην ίδια περιοχή. 

Το δεύτερο τζετ-σκι βρέθηκε σε χώρο που διέμενε ο 37χρονος στην Κασσάνδρα, το οποίο επίσης αποδόθηκε στον 52χρονο ιδιοκτήτη του. Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι οι δύο άντρες είχαν διαπράξει άλλες δύο κλοπές θαλάσσιων σκαφών από την περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, την 31 Ιουλίου του 2016 αφαίρεσαν από επιχείρηση ένα τζετ-σκι, όπου στη συνέχεια ο 37χρονος πούλησε στον 47χρονο σε περιοχή της Αττικής, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον 44χρονο ιδιοκτήτη . Επίσης το βράδυ της 11 προς 12 Αυγούστου του 2016 ο 37χρονος αφαίρεσε ακόμα ένα jet - ski από εξοχική κατοικία στην ίδια περιοχή, το οποίο εντοπίστηκε σε χώρο που διατηρεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον 41χρονο ιδιοκτήτη του .
Κλείσιμο

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε ο 28χρονος την Τρίτη το απόγευμα στα Νέα Μουδανιά και συνελήφθη. Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης