Χαλάει από αύριο, Παρασκευή, ο καιρός με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους να εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα του Σαββάτου.
Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ
Καταιγίδες τοπικά ισχυρές που πιθανόν θα συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους (μπουρίνια) θα εκδηλωθούν:
Κλείσιμο
1. Αύριο Παρασκευή (12-08-2016)
Από τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο
2. Το Σάββατο (13-08-2016) στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά (Φθιώτιδα), κυρίως τις πρωινές ώρες και το απόγευμα πιθανόν στην κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.
Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.