Πάτρα: Ληστείες με θύματα ζευγάρια που επέστρεφαν από διασκέδαση

Πάτρα: Ληστείες με θύματα ζευγάρια που επέστρεφαν από διασκέδαση

Στην πρώτη απέσπασαν 220 ευρώ και δύο κινητά - Στη δεύτερη, ο δράστης έφυγε με άδεια τσάντα

Πάτρα: Ληστείες με θύματα ζευγάρια που επέστρεφαν από διασκέδαση
«Ξεσάλωσαν» οι ληστές στην Πάτρα τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου χτύπησαν δύο φορές με θύματα ζευγάρια τα οποία επέστρεφαν στα σπίτια τους από διασκέδαση. Στην πρώτη περίπτωση στάθηκαν τυχεροί, όχι όμως και στη δεύτερη.

Η πρώτη ληστεία έγινε στην περιοχή του Θεριανού, όταν ένα αντρόγυνο ηλικίας 50 χρόνων περπατούσε στο δρόμο. Ξαφνικά, σταμάτησε δίπλα τους ένα αυτοκίνητο και βγήκαν τέσσερις άγνωστοι που άρχισαν να τους χτυπούν! Οι δράστες άρπαξαν 220 ευρώ και τα δύο κινητά του ζευγαριού, μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και έγιναν καπνός.

Λίγη ώρα αργότερα, δέχθηκαν επίθεση ένας γνωστός επιχειρηματίας και η σύζυγός του μόλις έφυγαν από νυχτερινό κέντρο κεντρικής περιοχής με προορισμό το σπίτι τους στην πλατεία Ομονοίας. Αυτή τη φορά, δράστης ήταν ένας γεροδεμένος νεαρός με κουκούλα, ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της γυναίκας. Όμως, το ζευγάρι πάλεψε μαζί του και κατάφερε να συγκρατήσει το πορτοφόλι και το κινητό που βρίσκονταν μέσα, με αποτέλεσμα ο επίδοξος ληστής να το βάλει στα πόδια κρατώντας μια… άδεια τσάντα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης