Έρευνα από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνδικαλιστικές εκλογές των αστυνομικών

Έρευνα από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνδικαλιστικές εκλογές των αστυνομικών

Στο στόχαστρο οι εκλογές για το Δευτεροβάθμιο Όργανο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων - Προηγήθηκε καταγγελία από υποψήφιο αστυνομικό 

Έρευνα από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνδικαλιστικές εκλογές των αστυνομικών
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του τμήματος; Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, μετά από καταγγελίες για νοθεία στις εκλογές για το Δευτεροβάθμιο Όργανο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Την υπόθεση ερευνά παράλληλα και η Δικαιοσύνη μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το φερόμενο ως θύμα της νοθείας. Μάλιστα, τα ψηφοδέλτια που έχουν στα χέρια τους οι «Αδιάφθοροι» της Αστυνομίας, αποδεικνύουν ότι πράγματι έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα σε ότι αφορά την εκλογή του συνδικαλιστή αστυνομικού Δημήτρη Καραγιαννόπουλου. 

Η υπόθεση την οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το protothema.gr ερευνούν οι Εσωτερικές Υποθέσεις Βορείου Ελλάδος, καθώς αφορά σε εκλογές του Δευτεροβάθμιου Οργάνου που διεξήχθησαν τον περασμένο Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς αφορά σε μια διαδικασία που γίνεται παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνδικαλιστής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Δημήτρης Καραγιαννόπουλος διαπίστωσε ότι υπήρχε αναντιστοιχία τόσο των όσων βίωνε καθημερινά σε συζητήσεις με συναδέλφους του όσο και στα αποτελέσματα των εκλογών. Και αυτό γιατί οι Συνδικαλιστική Αστυνομική Συμμαχία (Σ.Α.Σ), στην οποία μετείχε αποτελούμενη από τρεις διαφορετικές ομάδες κατέλαβε όπως, έλεγαν τα προγνωστικά, μεγάλο ποσοστό. Όταν όμως διαπίστωσε ότι ο ίδιος δεν είχε εκλεγεί, με αγωγή που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζήτησε την εκ νέου καταμέτρηση των ψηφοδελτίων. Πράγματι, έλαβε τα ψηφοδέλτια και διαπίστωσε ότι είχε γίνει αλλοίωση αποτελέσματος σε συγκεκριμένα σημεία ενώ διαπίστωσε και ποιοι συνδικαλιστές ωφελήθηκαν από αυτή την αλλαγή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Εσωτερικές Υποθέσεις έχουν πάρει καταθέσεις από πολλούς μάρτυρες και την εφορευτική επιτροπή ενώ παράλληλα διενεργείται και πειθαρχική έρευνα. Το protothema.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Καραγιαννόπουλο για την έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει πως «Ό,τι στοιχεία είχα τα κατέθεσα στις αρμόδιες υπηρεσίες...».  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης