Εισαγγελική έρευνα για τον ακρωτηριασμό κουταβιού στο Λουτράκι

Εισαγγελική έρευνα για τον ακρωτηριασμό κουταβιού στο Λουτράκι

Άγνωστος ακρωτηρίασε τα τέσσερα πόδια, την ουρά και το ένα αυτί σκύλου δύο μηνών και στη συνέχεια εγκατέλειψε το ζωντανό, δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών 

Εισαγγελική έρευνα για τον ακρωτηριασμό κουταβιού στο Λουτράκι
Άμεση ήταν η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη στο απάνθρωπο περιστατικό ακρωτηριασμού των ποδιών κουταβιού, τεσσάρων μόλις εβδομάδων στο Λουτράκι Κορινθίας.

Άγνωστος ακρωτηρίασε τα τέσσερα πόδια, την ουρά και το ένα αυτί σκύλου δύο μηνών και στη συνέχεια εγκατέλειψε το ζωντανό, δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών στο Λουτράκι.

Το άτυχο ζώο, που αιμορραγούσε για ώρες και οι πληγές είχαν ήδη γεμίσει προνύμφες, το βρήκε τυχαία στο τέρμα της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής μια περαστική κυρία την ώρα που έκανε βόλτα με τα σκυλιά της. 

Κλείσιμο
Μόλις αντίκρισε το φρικτό θέαμα ειδοποίησε γνωστή της, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου της περιοχής «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας».

Οι δύο φιλόζωες μετέφεραν αμέσως το ακρωτηριασμένο ζώο στην κτηνίατρο, η οποία αμέσως διαπίστωσε ότι είναι έργο ανθρώπινης παρέμβασης.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο, ο δράστης ακρωτηρίασε τα μπροστινά πόδια του ζώου στην περιοχή των καρπών και τα πίσω στο ύψος των μεταταρσίων, ενώ ολοκληρωτικά ακρωτηρίασε την ουρά του αλλά και το δεξί του αυτί.

Η κτηνίατρος έκανε ευθανασία στο ταλαίπωρο ζώο για να απαλλαγεί από τους πόνους, ενώ έκανε λόγο για ανώμαλο σαδιστή δράστη που ζει ανάμεσα μας.

Ακόμη, η κτηνίατρος επισήμανε ότι η φωνούλα του βασανισμένου ζώου θα της «τρυπάει τα αυτιά για χρόνια».

Ο φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ θα δοθεί αμοιβή σε εκείνον που θα μπορέσει να αποδείξει ποιος είναι ο δράστης αυτής  της φρικτής ενέργειας.

Ωστόσο, μόλις έπεσε στην αντίληψη  της κυρίας Κουτζαμάνη το φρικτό αυτό περιστατικό, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, να σχηματιστεί δικογραφία και να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης του περιστατικού.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης