Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην Πετρούπολη
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως επρόκειτο για μαθητή, άλλες διορθώνουν πως ήταν η γιαγιά του παιδιού - Τραυματίστηκε σοβαρά από διερχόμενο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό
Κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η 70χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από τα νερά και στην συνέχεια χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Πετρούπολη.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως επρόκειτο για μαθητή, που παρασύρθηκε από την ισχυρή νεροποντή, καθώς το περιστατικό συνέβη απέναντι από το 8ο δημοτικό σχολείο της περιοχής. Λίγο αργότερα όμως, έγινε γνωστό πως το άτομο που παρασύρθηκε από τα νερά ήταν η γιαγιά του παιδιού, που είχε πάει να το πάρει από το σχολείο.
Βίντεο από κεντρικό δρόμο της Πετρούπολης το πρωί της Πέμπτης:
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.