Το ελληνικό έθιμο του στησίματος του γαμπρού από τη νύφη στην εκκλησία και οι βόλτες με το αυτοκίνητο γύρω από την εκκλησία φαίνεται ότι δεν είναι αρεστά σε όλους τους ιερείς.
Ανάμεσα τους και ο παπα-Γιώργης, ένας ιερέας που εκνευρίστηκε από τα «τερτίπια» της νύφης και πήρε την κατάσταση στα χέρια του!
Βίντεο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο δείχνει τον εν λόγω παπά να βγαίνει από την εκκλησία και να απαιτεί από τη νύφη να κατεβεί δείχνοντας το ρολόϊ του. Στην παράκληση δε που ακούγεται από τον οδηγό «Άλλη μια παπα-Γιώργη», είναι ανένδοτος: «Κατέβα, καμία» λέει δείχνοντας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η νύφη!
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.