«Κλαίει» η Αργολίδα: «Γιατί δεν μας πηγαίνετε στη μαμά μας;», φωνάζουν τα 2 αγγελούδια

«Κλαίει» η Αργολίδα: «Γιατί δεν μας πηγαίνετε στη μαμά μας;», φωνάζουν τα 2 αγγελούδια

Ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα των παιδιών της άτυχης γυναίκας προβληματίζει από χθες την τοπική κοινωνία

«Κλαίει» η Αργολίδα: «Γιατί δεν μας πηγαίνετε στη μαμά μας;», φωνάζουν τα 2 αγγελούδια
«Θα με σκοτώσει. Ακούστε τι σας λέω. Κι αν δεν σκοτώσει εμένα θα σκοτώσει την αδερφή μου και τον άντρα της. Μου το'πε», έλεγε στους συγχωριανούς της η άτυχη κοπέλα που γνώριζε τον πραγματικό χαρακτήρα του συζύγου και δολοφόνου της.

Σοκαρισμένο είναι το χωριό Δίδυμο Αργολίδας από χθες το πρωί αφού κανένας δεν φανταζόταν αυτή την κατάληξη της 33χρονης γυναίκας με τη «χρυσή» καρδιά που, όπως λένε κάτοικοι της κοινότητας, δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα έστω και για καβγά. 

Εν τω μεταξύ, ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα των παιδιών της άτυχης γυναίκας προβληματίζει από χθες την τοπική κοινωνία.

Κλείσιμο
«Θέλουμε να πάμε στο νοσοκομείο για να δούμε τη μαμά μας. Γιατί δεν μας πηγαίνετε;». Μια μάταιη συνάντηση με τη μητέρα τους προσμένουν τα δυο αγγελούδια που ακόμα δεν γνωρίζουν ότι δεν θα την ξαναδούν. 

Εν τω μεταξύ, αγέλαστα είναι από χθες το πρωί τα δυο ανήλικα παιδιά όταν είδαν τον ίδιο τους τον πατέρα να αφαιρεί με πολλαπλές μαχαιριές, τη ζωή της μητέρας τους.

Ωστόσο, η κοινωνική λειτουργός και η παιδοψυχολόγος βρίσκονται από το πρωί στο πλευρό τους, προκειμένου να εξετάσουν τα δυο ανήλικα παιδιά και να τους παράσχουν τη δέουσα ψυχολογική υποστήριξη. 

Οι τοπικοί φορείς όπως ο δήμος, η εισαγγελία, οι αστυνομικές αρχές, η Πρόνοια αλλά και η Ενορία της περιοχής, βρίσκονται σε συνεννόηση, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση για τα παιδιά. 

Το πρόβλημα που υφίσταται αυτή τη στιγμή είναι η διαμονή των ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά θα πρέπει να μεταφερθούν σε ένα καινούριο χώρο που δεν θα βλάψει περαιτέρω την ψυχολογία τους, αντιθέτως θα λειτουργήσει θεραπευτικά για την ψυχική τους ισορροπία. 
 
Τα δυο αδέρφια δεν επιθυμούν να ζήσουν στο οικογενειακό περιβάλλον από την πλευρά του πατέρα τους, επειδή είδαν τον ίδιο να «κάνει κακό» στη μητέρα τους, όπως είπαν τα ίδια στους κατοίκους της περιοχής.

Επίσης, οποιαδήποτε αναφορά γύρω από το όνομα του πατέρα τους, τους προκαλεί φόβο. 

Η θεία τους από την πλευρά της μητέρας τους και μητέρα δυο παιδιών, μπορεί να τα κρατήσει στο σπίτι της καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Επειδή όμως, η ίδια και ο σύζυγός της αντιμετωπίζουν ήδη οικονομικά προβλήματα θεωρούν ότι δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες. 

Επίσης, τα δυο αδέρφια έπειτα από ερώτηση οικείου προσώπου, δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να ζήσουν ούτε στην Αλβανία κοντά στους παππούδες τους. 

Να θυμίσουμε ότι τα δυο παιδιά ήταν σε μικρή ηλικία όταν ο πατέρας τους καταδικάστηκε στο παρελθόν για φόνο και παρέμεινε σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας μας μέχρι πρότινος. Τα παιδιά μεγάλωσαν μόνο με τη μητέρα τους και γι αυτό ένιωθαν προστασία μόνο στην αγκαλιά της. 

Την ίδια ώρα, η αδερφή της άτυχης γυναίκας που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχει κινήσει τη διαδικασία της μεταφοράς της σωρού της αδερφής της προς την Αλβανία όπου θα γίνει η κηδεία της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης