Μετέφερε παράνομους μετανάστες και λαθραίο καπνό

Μετέφερε παράνομους μετανάστες και λαθραίο καπνό

Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, που κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς παράτυπων μεταναστών, είχε στις τσέπες του 3.010 ευρώ, 18.800 λεκ και ένα δολάριο που είχε εισπράξει από τους συμπατριώτες του για να τους μεταφέρει στην Ελλάδα

Μετέφερε παράνομους μετανάστες και λαθραίο καπνό
Ακόμη και… κάρτες είχε τυπώσει για να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι κάνει δρομολόγια από τα Τίρανα προς την Ελλάδα και αντίστροφα, ένας Αλβανός διακινητής! Εκτός από τους παράτυπους μετανάστες, μάλιστα, έκανε και εισαγωγή… λαθραίου καπνού!

Όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν στο 43ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας – Έδεσσας για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος αλλοδαπός, διαπίστωσαν ότι μετέφερε έναντι κομίστρου από την πατρίδα του τέσσερεις ομοεθνείς του ηλικίας 21, 28, 21, και 18 χρόνων που είχαν περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος. Κατά την έρευνα του αυτοκινήτου, βρέθηκαν κρυμμένες στον χώρο των αποσκευών 30 συσκευασίες με καπνό βάρους 750 γραμμαρίων, χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καθώς ήταν αλβανικής προέλευσης.

Κλείσιμο
Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, που κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς παράτυπων μεταναστών, είχε στις τσέπες του 3.010 ευρώ, 18.800 λεκ και ένα δολάριο που είχε εισπράξει από τους συμπατριώτες του για να τους μεταφέρει στην Ελλάδα. Ακόμη, βρέθηκαν πάνω του 13 κάρτες με τις οποίες διαφημιζόταν στους υποψήφιους πελάτες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ το αστυνομικό τμήμα Αμυνταίου διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί πόσο καιρό έκανε παράνομα δρομολόγια ο 36χρονος Αλβανός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης