Ζευγάρι Ρώσων συνελήφθη με όπλα και λαθραία τσιγάρα

Ζευγάρι Ρώσων συνελήφθη με όπλα και λαθραία τσιγάρα

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 46χρονου αλλοδαπού και της 54χρονης συντρόφου του όπου βρήκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα μαχαίρι και 28 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων

Ζευγάρι Ρώσων συνελήφθη με όπλα και λαθραία τσιγάρα
Με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα παραπέμπεται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ένα ζευγάρι Ρώσων που συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 46χρονου αλλοδαπού και της 54χρονης συντρόφου του όπου βρήκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα μαχαίρι και 28 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Κλείσιμο
Σε μια αποθήκη στην Πάτρα έκρυβαν χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων δύο Πακιστανοί ηλικίας 31 και 27 χρόνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Οι αλλοδαποί είχαν στην κατοχή τους 3.220 πακέτα διαφόρων εταιρειών χωρίς τις ειδικές ταινίες φορολόγησε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Τα λαθραία πακέτα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης