Δύο από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στη Λεωφόρο ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ

Δύο από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στη Λεωφόρο ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ

Πρόκειται για έναν 36χρονο και έναν 26χρονο - Ο πρώτος κρατούσε αλυσίδα και ο δεύτερος φωτοβολίδα

Δύο από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στη Λεωφόρο ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ
Στην ταυτοποίηση δύο εκ των οπαδών του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στα επεισόδια της Λεωφόρου την περασμένη Κυριακή προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 36 και 26 ετών.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ο 36χρονος κρατούσε στο δεξί του χέρι μεταλλική αλυσίδα και ο 26χρονος φορούσε κουκούλα τύπου full face χρώματος πράσινου λευκού και κρατούσε στο δεξί του χέρι φωτοβολίδα.

Κλείσιμο




«Οι δύο προαναφερόμενοι, από κοινού με άλλα άτομα, εξαπέλυσαν επιθέσεις με βαρέα αντικείμενα και φωτοβολίδες σε βάρος μελών της αποστολής αθλητικής ομάδας και των αστυνομικών δυνάμεων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε, μάλιστα, και έρευνα στο σπίτι του 26χρονου στο Ίλιον, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα μπουφάν και ένα παντελόνι χακί χρώματος, τα οποία φορούσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.







Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης από κοινού από δράστες οι οποίοι τέλεσαν τις πράξεις με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων και μη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή τετελεσμένη και εν αποπείρα και εναντίον αστυνομικών εντός αγωνιστικού αθλητικού χώρου, παράνομη κατοχή και ρίψη βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων εντός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης και παράβαση του Νόμου «περί εξωσχολικού αθλητισμού».

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης