Πέρασαν στην Ελλάδα λαθραία ποτά και βενζίνη

Πέρασαν στην Ελλάδα λαθραία ποτά και βενζίνη

Τρεις Βούλγαροι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης

Πέρασαν στην Ελλάδα λαθραία ποτά και βενζίνη
Οι τιμές των καυσίμων στη χώρα μας φάνηκαν ιδιαίτερα ακριβές για τρεις Βούλγαρους λαθρέμπορους που εμφανίστηκαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Νυμφαίας στη Ροδόπη και, εκτός από τα λαθραία οινοπνευματώδη ποτά που προσπάθησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, έφεραν μαζί τους και... βενζίνη από την πατρίδα τους!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 30, 25 και 18 χρόνων υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό έλεγχο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής, οι οποίοι ανακάλυψαν τα δυο πλαστικά δοχεία που περιείχαν 16 λίτρα βενζίνης. Σαν να μην έφτανε αυτό, βρήκαν και 58 φιάλες αλκοολούχων ποτών χωρίς τα απαραίτητα παραστατικά που ήταν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του οχήματος.

Κλείσιμο
Οι τρεις Βούλγαροι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που τους απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και των ειδικών φόρων κατανάλωσης. Οι φιάλες με τα ποτά και τα δοχεία με τη βενζίνη εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι αναλογούντες δασμοί και φόροι, ενώ το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης