Στις ράγες του μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, έπεσε στις 9 το πρωί ένας νεαρός άνδρας που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ευτυχώς όμως ο οδηγός ακινητοποίησε την τελευταία στιγμή το συρμό και ο νεαρός άνδρας είναι καλά στην υγεία του, έχοντας μόνο κάποιες αμυχές.
Οι διασώστες έβγαλαν τον άνδρα από τις ράγες και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με επιβάτες του συρμού ο νεαρός φώναζε «σκότωσε με, σκότωσε με» και «θέλουν να με βγάλουν τρομοκράτη με το νόμο που ετοιμάζουν».
Για αρκετή ώρα είχαν διακοπεί τα δρομολόγια του μετρό με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο, ενώ υπήρχαν καθυστερήσεις στο τμήμα αεροδρόμιο - Αγία Μαρίνα.
Τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν και το μετρό λειτουργεί κανονικά σε όλες τις γραμμές.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.